Populære sporter
All sport
Vis alt

Spillefri for Ruud på dag to av Laver Cup – hektisk for Djokovic

Even Lübeck

Oppdatert 24/09/2022 klokken 08:47 GMT+2

Casper Ruud blir ikke belønnet med ny kamp i Laver Cup lørdag, til tross for seieren i åpningskampen fredag. Samtidig skal Novak Djokovic spille to kamper på rad på kveldstid.

Casper Ruud

Foto: Getty Images

Like etter at Rafael Nadal og Roger Federer hadde tapt for Jack Sock og Frances Tiafoe i doublekampen fredag kveld, kom oppsettet i Laver Cup for lørdag.
Der kan man se at Casper Ruud sitt navn ikke er listet opp. Dermed blir ikke nordmannen å se under dag to av turneringen der Team Europa og Team USA begge har to poeng.
– Det er som forventet, etter å ha spilt fredag. Det er derfor mer sannsynlig at han spiller når ting skal avgjøres søndag, sier Discoverys Ola Bentzen.
Matteo Berrettini og Felix Auger-Aliassime åpner ballet lørdag klokken 14.00 norsk tid, før Cam Norrie møter Taylor Fritz i kampen etter. Norrie ble hentet inn som en erstatter for Nadal, så det er lite trolig at vi får se noe mer til spanjolen i turneringen.
Allerede før turneringen var det også kjent at doublekampen med Nadal ble Federer sin eneste kamp i turneringen. Etter fredagens kamp har han nå lagt racketen på hylla.
picture

Dette Federer-slaget forbauser: – Presisjonen er på plass

Novak Djokovic blir så å se i begge kveldskampene. Først spiller han single mot Frances Tiafoe, før han avslutter kvelden med å spille double med Berrettini mot Alex de Minaur og Jack Sock.
Også søndag spilles det fire kamper - tre i single og en i double.
picture

Tårene trillet for Federer etter avskjedskampen: – En perfekt reise

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame