Regnet har roet seg noe ned, og det kan dermed gå mot en skikkelig sen kamp for det norske tennisesset og spanske Pedro Martinez.
Etter en lengre pause mellom første og andre sett, ble spillet stanset kort tid ut i andresettet da regnværet igjen skapte problemer.
Det er foreløig ikke kjent om kampen gjenopptas i kveld, om det blir spill nattestid eller om kampen utsettes til i morgen.
Tennis
Ruud rundspilt i Tokyo: – Merket på kroppen at jeg manglet den energien jeg trengte for vinne
I GÅR KLOKKEN 07:41
På banen var Ruud i en egen klasse. Nordmannen vant førstesettet 6-1. I andresettet sto det 2-1 til Martinez etter at begge spillerne hadde vunnet sine servegame før regnet stanset spillet.

Sint og frustrert Djokovic: – Han har ikke kontroll

Storspill fra Ruud

Etter seirer i Båstad og Gstaad, var Ruud i ferd med å sikre seg seier også i turneringen i Kitzbühel. Titler tre uker på rad er det ingen som klart siden Andy Murray gjorde det for ti år siden.
Ruud viste festtennis i førstesettet, og herjet seg til en 6-1-seier. Den spanske motstanderen så mer eller mindre lamslått ut da han forsto hva han sto overfor. Spanjolen brukte mye krefter på redde inn sitt første servegame.
Det var det eneste servegamet Martinez klarte å holde i førstesettet. Ruud viste sine ferdigheter både fra grunnlinjen og framme ved nettet, og ser ut til å ha få problemer med å sikre sin tredje turneringsseier på rad.

– Hadde vært utrolig

Nordmannen valgte å jakte seire på favorittunderlaget (grus), mens rivalene jakter olympisk ære på hardcourten i Tokyo.
Seier på ATP-touren tre uker på rad er det ingen som har klart siden Andy Murray gjorde det i 2011.
– Da jeg vant i Gstaad, tenkte jeg litt på at det kunne være mulig å få et hat trick. Det hadde vært utrolig, sa Ruud før finalen.
(©NTB)
Tennis
Wimbledon-finalisten Kyrgios viser til psykisk helse i rettssak
I GÅR KLOKKEN 07:04
Tennis
Klar for ny turnering i Asia: – Viktig for meg å avslutte året på en god måte
I GÅR KLOKKEN 17:36