Tennis

Nytt tap for Ruud – Struff ble for sterk

Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen

Casper Ruud

Foto: Scanpix

AvChristine Skarstein Olsen
08/07/2020 på 15:38 | Oppdatert 08/07/2020 på 18:09

Casper Ruud gav tyske Jan-Lennard Struff god matching i den andre kampen, men det holdt ikke inn for Ruud.

  • Se Casper Ruud i Thiems' 7 på Dplay og Eurosport Norge. Sikre deg tilgang her!

Jan-Lennard Struff - Casper Ruud: 6-4, 6-4

Tennis

Ruud spiller double med chilener i New York

FOR 6 TIMAR SIDAN

Casper Ruud møtte Dominic Thiem i sin første kamp av Thiems' 7. Han måtte til slutt gi tapt for verdenstreeren, men nordmannen var stort sett fullt på høyde med verdenstreeren kampen gjennom.

I den andre kampen møtte han tyskeren Jan-Lennard Struff som er ranket to plasser over Ruud, på plass 34. Struff har vunnet begge gangene de to tennisstjernene har møttes før, men også Struff hadde tapte sin første kamp i denne turneringen.

Etter å ha startet første sett jevnt, var det til slutt Struff som fikk halt det settet i havn, før han også sikret andre sett og seieren i denne kampen. Det vil si at Ruud står med to tap av to spilte kamper.

– Han får god matching her, selv om han har tapt for Thiem og Struff. Så han er vel ikke helt misfornøyd her heller, sa Eurosport-kommentator Christer Francke etter kampen.

Slik var kampen:

Første sett startet jevnt. Ruud tok ledelsen med 2-1. Deretter tok Struff neste game og utlignet til 2-2, men også her tok Ruud ledelsen igjen til 3-2. Struff hang på og tok neste game, før Ruud igjen tok ledelsen 4-3. Men på 4-4 snudde det og Struff gikk opp i ledelsen med 5-4, før han la på til 6-4 og dro i havn det første settet.

Andre sett startet med en ledelse til Ruud, men Struff tok innpå og tok over ledelsen. På stillingen 4-2 reduserte Ruud til 4-3, før Struff igjen økte ledelsen.

– Det er bare å ta av seg hatten for spillet til Struff, sa Francke.

På 5-4-ledelsen til Struff skulle han spille om seieren. Ruud hang med, men det var Struff som sikret seiere. Dermed henger sluttspillet i en tynn tråd for Ruud.

– Jeg synes Casper hadde godt tak på det førset settet, sa Francke etter kampen.

Torsdag spiller Ruud mot russiske Andrej Rublev, med start rundt 14.30. Kampen kan du se på Dplay og Eurosport Norge fra kl. 13.00.

Sett denne?

Golf-entusiast Casper Ruud om de norske utøverne: – Det er helt rått

00:02:52

Tennis

Doubletap for Eikeri i Praha

I GÅR PÅ 12:40
Tennis

Skandaleturneringen vakte avsky – nå har stjernen en klar oppfordring til tennisverdenen

09/08/2020 PÅ 13:46
Relatert
Tennis
Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen