Populære sporter
All sport
Vis alt

Casper Ruud kan få mareritt-motstander i første kamp i Masters 1000-turneringen i Roma

Oppdatert 07/05/2022 klokken 17:15 GMT+2

Trekningen for Masters 1000-turneringen i Roma er klar. Der kan Casper Ruud møte en spiller som har utviklet seg til å bli en liten mareritt-motstander for nordmannen.

Casper Ruud

Foto: Getty Images

Ruud er seedet som nummer fem i turneringen og har en «bye» i første runde.
I den andre runden vil han dermed møte vinneren av kampen mellom amerikanske Sebastian Korda og nederlandske Botic van de Zandschulp.

– En slu rev

Sistnevnte har slått Ruud to av to ganger tidligere. Nå nylig slo han nordmannen i kvartfinalen i ATP 250-turneringen i München i slutten av april.
– Ingen av de to spillerne passer helt til Casper, men jeg holder van de Zandschulp som favoritt mot Korda. Ruud kan absolutt vinne den kampen, uansett hvem av de to han møter, understreker Discovery-kommentator Christer Francke.
– Jeg tror det blir van de Zandschulp. Han er en slu rev, legger kommentatoren til.

Saktere i Roma

Ruud har ikke fått det til å stemme så langt i grussesongen. Etter nok en tidlig exit i turneringen i Madrid jakter han en godt resultat i Roma før sesongens store mål: Roland Garros i slutten av mai.
– Casper har ikke hatt selvtilliten på sin side, men i Roma går det nok litt saktere – fordi det ligger litt lavere og nærmere sjøen – så det kan passe fint for vår mann, sier Francke.
Hvis Ruud klarer å finne formen i Roma så kan det bli et møte med Rafael Nadal i en eventuell kvartfinale.
Turneringen i Roma starter 8. mai.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame