Populære sporter
All sport
Vis alt

Rafael Nadal fortsetter den enorme seiersrekka: – Rått etter alt han har vært gjennom

Joakim Miøen

Oppdatert 17/03/2022 klokken 10:15 GMT+1

Spanske Rafael Nadal tok sin 18. strake seier i 2022 da han onsdag spilte seg til kvartfinalen i ATP-Masters-turneringen i California-ørkenen.

Tidenes Nadal-sesongstart: Sikret sin 18. strake seier

Vedensfirer Nadal slo amerikanske Reilly Opelka 7-6, 7-6. Han har dermed kurs for sin fjerde tittel i Indian Wells-turneringen.
35-åringen innrømmet etter kampen at han tidvis hadde problemer med å takle amerikanerens knallharde server på over 225 km/t.
– Det gikk sånn passe, sa spanjolen, som møter australske Nick Kyrgios i kvartfinalen. Kyrgios slo Casper Ruud i tredje runde.
Etter seieren mot Ruud gikk Kyrgios direkte til kvartfinale og Nadal-møte, etter at Jannik Sinner måtte trekke seg.

Ruud misset Nadal-møte

Hadde Ruud slått Kyrgios hadde han altså fått møte Nadal, sitt store forbilde, i California denne uken.
Men akkurat hvem som står på motsatt side betyr lite for den rutinerte spanjolen for tiden. 35 år gamle Nadal tok sin 18. seier for sesongen, har ikke tapt en eneste kamp, og har gjort sin beste sesongstart noensinne.
– Etter alt han har vært gjennom så er det ganske rått. Kommer man seg gjennom den trekningen og kan møte Nadal så har man alt å vinne. Får Casper i tillegg møte et stort forbilde, og den av de store stjernene han ennå ikke har møtt, så vil det være en kjempeanledning, sa Discovery-ekspert Ola Bentzen da Ruuds fortsatt var med i turneringen i California.
Nå blir det i stedet Ruud-rival Kyrgios som får den muligheten.
I kvartfinalen får den spanske veteranen også følge av landsmann og stortalent Carlos Alcaraz, som slo franske Gaël Monfils i to strake sett i natt.
(©NTB/Discovery)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame