Grigor Dimitrov - Daniil Medvedev 4-6, 6-4, 6-3
Bulgareren, som nå er rangert som nummer 28 i verden, dro nemlig ikke bare frem slag som var YouTube-verdige, men maktet også å snu kampen mot Medvedev.
– Dimitrov gjør sin beste match i år og på lang, lang tid. Han spiller seg i bedre og bedre form. Han var i semien i San Diego mot Casper Ruud og tapte i en tøff tresetter. Nå spiller han enda litt bedre her, sa Discovery-kommentator Christer Francke.
Indian Wells
Sikret seg seieren i Indian Wells
18/10/2021 PÅ 06:49
Det var et svært imponerende comeback, for Dimitrov tapte det første settet 4-6 og lå under 1-4 i det andre.
Derfra og ut vant han imidlertid de fem neste gamene.
Saken fortsetter under videoen.

Får tommel opp av motstanderen etter spektakulært slag

I det tredje og avgjørende gamet fortsatte han i den stimen ved å bryte Medvedevs serve to ganger og vinne totalt åtte games på rad.
Russeren våknet mot slutten, klarte å hente inn det ene breaket, men ikke det andre. Dermed vant Dimitrov tredjesettet 6-3 og sikret avansementet til kvartfinalen.
– Det er umulig frem til det er mulig. Han er en så tøff motstander. De siste gangene vi har møttes har jeg ikke klart å finne en måte å slå han, men i dag klarte jeg å roe meg ned og ta litt bedre avgjørelser, bevege ballen litt mer og kontrollere farten i kampen. Jeg tror det hjalp meg i de åtte gamene, sa Dimitrov i seiersintervjuet.
Medvedev vant nylig sin første Grand Slam-turnering etter at han slo Novak Djokovic i US Open.
Indian Wells
Går inn i historisk tung periode: – Målet er å snu den trenden
15/10/2021 PÅ 14:02
Indian Wells
Se høydepunktene: Schwartzman fikk revansj mot Ruud
13/10/2021 PÅ 21:59