– Kampen var ikke toppnivå fra meg, men jeg vant. Først i det tredje settet leverte jeg på bra nivå.
Det sa OL-vinneren fra Tokyo, Alexander Zverev, etter å ha slått den amerikanske unggutten Jenson Brooksby 6-4, 3-6, 6-1 natt til mandag. Tyskeren er rangert som nummer fire i verden, og nå venter den tidligere verdenseneren Andy Murray i neste runde.
– Andy spiller veldig god tennis igjen. Han har vunnet to kamper etter god tennis. Han leverer på veldig høyt nivå, jeg ser frem til det møtet, sa Zverev om sin neste motstander.
Indian Wells
Sikret seg seieren i Indian Wells
18/10/2021 PÅ 06:49
Til tross for avansementet var Zverev i det selvkritiske hjørnet etter avansementet.
– Forholdene er ikke ideelle for meg. Jeg har aldri gjort det veldig bra her, og fokuset mitt er å gjøre så godt jeg kan, sa tyskeren.
Murray og Zverev møttes tilbake i 2020 i Cincinnati Masters. Da gikk briten seirende ut etter tre sett. Faktisk har Zverev aldri slått Murray i en singlekamp.
– Han er den eneste av «de fire store» jeg aldri har klart å slå. Jeg håper det kan endre seg tirsdag, så får vi se hvordan det går, sa tyskeren.
Saken fortsetter under videoen.

Ruud i disputt med tilskuer: – Er du her for å provosere?

Har selvtillit før Zverev-møtet

Andy Murray spilte mot spanske Carlos Alcaraz Garfia på søndag. Briten gikk tre sett og vant til slutt 5-7, 6-3, 6-2 mot 18-åringen. Murray sa også at han har en del å gå på.
– Tidvis spilte jeg god tennis, men det var ikke min beste kamp. Jeg kan helt klart gjøre det bedre, men jeg synes det var en god gjennomføring. Det er oppløftende, sa Murray etter kampen.
Nå er briten, som tapte for Casper Ruud i San Diego forrige helg, klar for å møte den regjerende OL-vinneren.
  • Se Andy Murray mot Alexander Zverev tirsdag ca kl. 22.30 på discovery+
– Zverev er åpenbart en toppspiller. Det kommer ikke til å bli enkelt for meg, men jeg har spilt noen gode kamper mot han tidligere. I den kampen må jeg spille veldig bra, sa Murray som selv har vunnet to OL-gull, i 2012 og 2016.
Murray går inn i kampen med selvtillit, vel vitende om at han aldri har tapt for sin tyske motstander.
– Han spilte kanskje ikke sin beste tennis den kampen, men han kom til finalen i US Open et par uker senere. Selv følte jeg meg ikke veldig bra fysisk den gangen, men jeg vant likevel. Det gjør at jeg tar med meg selvtillit. Hvis jeg leverer en god kamp nå, så kan jeg kjempe om seieren, sa briten.

Se Ruud slå Harris i Indian Wells

Indian Wells
Går inn i historisk tung periode: – Målet er å snu den trenden
15/10/2021 PÅ 14:02
Indian Wells
Kjempeskrell for tennisstjerna – tapte etter komfortabel ledelse
13/10/2021 PÅ 22:32