Se Tennis på Eurosport Player og Dplay. Sikre deg tilgang her!
Det var under et intervju med Eurosport i januar at Ruud fortalte at han slet med en utvekst på et av hoftebeinene.
– Hvordan er ståa når det gjelder hofteskaden?
– Hofta er bra den. Jeg har ikke hatt noe vondt der i det siste, så forhåpentligvis så fortsetter det sånn. Det er jo grus som er det mest utsatte, og jeg har klart å spille nå på grus uten å ha spesielt vondt. Så det virker som vi har funnet ut hvordan vi skal holde det i sjakk, sier Ruud.

Artikkelen fortsetter under videoen.
Tennis
Tatt i doping – suspendert i to måneder
02/12/2022 KLOKKEN 13:54Husker du?: Casper Ruud tilbake i full trening
– Selvfølgelig så vil vi unngå operasjon så lenge som mulig. Så må man vurdere etter hvert som årene går hvordan skaden utvikler seg eller holder seg slik den er, fortsetter tennistalentet.
Lørdag skal Ruud ut i kvalifiseringen til mastersturneringen i Madrid. Så går det i ett nærmest fram til langt ut på sommeren hvor Roland Garros i Paris er et av høydepunktene.
Til høsten ligger det an til at Snarøya-spilleren også skal spille i Norge. Casper Ruud spilte sin hittil siste kamp i Norge i en Davis Cup-kamp mot Irland i april i fjor.
– Planen er å spille landskamp for Norge i Davis Cup i september. Den går på hjemmebane. Det kan hende at skal spille den her i Holmenkollen. Det vet vi ikke helt ennå, men det er hjemmebane, så håper jeg at jeg kan spille.
(©NTB)


Tennis
Bråkebøttas svar får nettet til å koke: – Jeg bør bli årets trener!
02/12/2022 KLOKKEN 10:40
Davis Cup
Ruud går glipp av mulig gigamøte på hjemmebane – kolliderer med trening
01/12/2022 KLOKKEN 14:59