Populære sporter
All sport
Vis alt

Ruud feide Paire av grusen i Geneve: – Mye gikk min vei

Eurosport
AvEurosport

Oppdatert 18/05/2022 klokken 20:45 GMT+2

Casper Ruud slo Benoît Paire effektivt og avanserte til kvartfinalen i ATP 250-turneringen i Genève.

Se Ruud valse over Paire

Casper Ruud - Benoît Paire 6-3, 6-1
Der skal han møte den useedede australieren Thanasi Kokkinakis. Ruud fikk en småtung start onsdag, men vendte kampbildet og dominerte etter hvert fullstendig på rødgrusen i Sveits.
Paire er en motstander han har hatt godt tak på med seier i de fire tidligere oppgjørene mellom dem. I Genève serverte franskmannen et skremmeskudd da han brøt Ruuds serve til 2-1-ledelse i første sett, men nordmannen slo tilbake og brøt Paire på direkten.
– Det kjennes bra å være tilbake her. Jeg fikk en bra gjennomkjøring og en ikke altfor lang kamp. Da sparer jeg energi både til i morgen og foran Roland-Garros, sa Ruud til NTB.
Siden skulle franskmannen få slite mer, kanskje særlig i egne servegame. Ruud brøt igjen til 5-3 og servet kontrollert inn settseieren med 6-3.
I starten av annet sett fikk Ruud tre bruddballer for tredje gang på rad i motstanderens servegame. Han tok vant fire strake game og ledet dermed 4-0 før Paire maktet å redusere.
Nordmannen fortsatte imidlertid å serve bra, og han dro i land seieren med 6-1 i annet sett etter nok et brudd i avgjørende game.
– Det var en litt trøblete start, men jeg klarte å spille opp nivået bra. Jeg fikk også litt hjelp av Benoit, som kanskje ikke servet på sitt beste i dag. Det var mye som gikk min vei, sa Ruud.

Favoritt

Kvartfinalen mot Kokkinakis spilles allerede torsdag ettermiddag, som tredje kamp på centercourten. Australieren, som er rangert på 85.-plass på ATP-rankingen, har slått ut Fabio Fognini og Federico Delbonis i de første rundene.
Ruud er regjerende mester i Genève, og han er også den høyest seedede spilleren som fortsatt er igjen i årets utgave. Turneringen er den siste før et av sesongens store høydepunkter: Grand Slam-turneringen Roland-Garros i Paris.
(©NTB)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame