Philipp Kohlschreiber - Casper Ruud 6-4, 6-3
Casper Ruud fikk en brutal trekning i ATP 250-turneringen i München, men spilte en solid kamp mot Philipp Kohlschreiber (nummer 39 i verden). Tyskeren stiller som regjerende mester i grusturneringen, og har til sammen vunnet den tre ganger.
Ruud, som kom inn i turneringen med et wildcard, så ut til å få en fryktelig tøff dag på jobben allerede i første game. Kohlschreiber gikk opp i 40-0 i 18-åringens første servegame. Men på imponerende vis beholdt Ruud roen og dro i land det første gamet. Deretter svarte han med å bryte tyskeren, før han igjen holdt egen serv til 3-0. Da våknet tyskeren og viste hvorfor han har vært en topp 100-spiller i over ti år. Kohlschreiber vant det første settet 6-4 etter 33 minutter.
Tennis
Ruud med karrierebeste på verdensrankingen – klatret igjen
8 TIMER SIDEN
Les også: Fikk topp 20-spiller til å skrike i frustrasjon.
Norges beste tennisspiller ga på ingen måte opp. I stedet viste han frem sitt fremste våpen: Forehand.
– Han smeller den ned langs linjen med gift, meldte Tennis TVs kommentator, som gjentatte ganger lot seg begeistre av Ruuds forehand.
– Casper Ruud er allerede et navn mange i tennisverden snakker om. Uansett hva som skjer her eller resten av året, så er det ingen tvil om at han har et enormt talent. «Sky is the limit», sa han, som rett og slett kan oversettes med at han mener at Ruud kan nå så langt han vil.
Det holdt imidlertid ikke til å slå den grussterke tyskeren selv med pappa Christian Ruud på tribunen. Kampen endte 6-4, 6-3 etter en time og syv minutter.
– Casper Ruud viste hvilken fremtid han har, skrøt kommentatoren på den internasjonale sendingen idet spillerne tok hverandre i hånden.
Erste Bank Open
Vrien trekning for Ruud: – Jeg frykter han litt
23/10/2021 PÅ 11:32
Tennis
Nadal kritiserer tennisens utvikling: – Kan bli stereotypisk, sier eksperten
23/10/2021 PÅ 08:25