Casper Ruud - Tennys Sandgren 2-0 (7-5, 6-2)
Det har nok sjelden hersket noe som helst tvil om hvilken idrett amerikanske Tennys Sandgren skulle sikte seg inn på. Tennys, som er rangert som nummer 67 på ATP-rankingen, begynte som profesjonell tenn(y)sspiller som 19-åring og står med én ATP-tittel totalt.
Gonet Geneva Open
Takket kjæresten og familien etter bragden
22/05/2021 KLOKKEN 16:30
En annen spiller som også står med én tittel gjennom sin, litt kortere, karriere er Snarøya-gutten Casper Ruud. Siden den etterlengtede seieren i Argentina Open i februar 2020, har Ruud kjempet om nye topplasseringer. Nå er grusoppladningen til Roland Garros godt i gang, og Casper Ruud er en av de høyest rangerte spillerne i ATP 250-turneringen i Genève.
I turneringens andre runde skulle Casper Ruud kjempe om videre avansement mot Tennys Sandgren. Det endte med en kontrollert seier for nummer 16 i verden.

Kastet flaske

For etter å ha trøblet litt i det første settet, der Snarøya-gutten sleit med å bryte Sandgren på den sveitsiske grusen, fant Ruud tilbake til formen i det andre settet. Nordmannen brøt tidlig, og stormet mer eller mindre fra 29-åringen ut kampen.
En tydelig frustrert Tennys kastet flasken sin i bakken etter settets tredje game, og viste at han ikke var fornøyd med eget spill. Flaskekastingen hjelp ikke nevneverdig, for Ruud sikret til slutt avansement med sifrene 7-5, 6-2.
Dermed venter Dominik Koepfer (59) i den tredje runden. Koepfer slo ut spanske Feliciano Lopez (61) i den andre runden.
Se video av flaskekastingen her. Saken fortsetter under videoen.

Ruud-motstander kaster flaske i frustrasjon

Skadet finger

Casper Ruud spilte med en bandasjert finger gjennom hele kampen, og flere ganger var nordmannen nødt til å fylle opp med mer bandasje. Nordmannen viste ingen tegn til store smerter gjennom de to settene, og etter at han i det første settet fikk tilsyn av en medisinsk ansvarlig, så ikke fingeren ut til å plage 22-åringen nevneverdig.
– Det var en finger som måtte tapes på nytt bare, det er ikke noe å bekymre seg for, sier trener og pappa Christian Ruud til NTB.
– Han spilte en bra kamp og kom godt i gang. Sandgren er en god spiller, så han må ikke undervurderes, men Casper er bedre enn ham på grus, fortsetter han.
Ruud er en av favorittene i ATP 250-turneringen, spesielt etter at legenden Roger Federer røk ut i comebacket for spanske Pablo Andujar (75).
Slår Ruud Koepfer i kvartfinalen, venter Federers overmann i semien.
Gonet Geneva Open
Hopper av glede når seieren er i boks
22/05/2021 KLOKKEN 16:10
Gonet Geneva Open
Her avgjør han semifinalen mot Federers overmann
21/05/2021 KLOKKEN 13:24