Etter at Casper Ruud åpnet ballet med en råsterk 2-0-seier mot Reilly Opelka, fulgte Matteo Berrettini opp med Europas andre seier og andre poeng sent lørdag kveld.
Og natt til lørdag norsk tid ble det spilt ytterligere to kamper. Europa økte til 3-0 etter at Andrey Rublev vant det avgjørende tiebreaket 11-9 mot Diego Schwartzman etter 4-6, 6-3.
Følg Laver Cup
Ruud avsluttet Laver Cup med bøtteløfting og showkamp
26/09/2021 KLOKKEN 20:22
Deretter skulle lørdagen rundes av med en doublekamp. Matteo Berrettini, som var gjennom en maratonkamp tidligere på kvelden, var tilbake på den svarte hardcourten sammen med Alexander Zverev. Men denne gangen ble verdenslaget for sterke. I doublekampen sørget John Isner og Denis Shapovalov for outsidernes første poeng for kvelden med 4-6, 7-6, (10-1).
Dermed leder Europa 3-1.
Sett denne?

Se høydepunktene: Ruud storspilte mot Opelka

Flere poeng lørdag

Det skal spilles fire kamper også lørdag. Forskjellen er at lagene får to poeng per seier, ikke ett.
Lørdag åpner med en godbit i Boston, når grekernes yndling Stefanos Tsitsipas møter kontroversielle Nick Kyrgios.
Kampen starter rundt klokken 19.00 norsk tid, og følges opp av oppgjøret mellom Alexander Zverev og John Isner, som også møttes i doublekampen i går.
Kveldsøkten i Boston, som starter rundt klokken 01.00 norsk tid, består også av én singlekamp og én doublekamp. Først møtes Daniil Medvedev og Denis Shapovalov, deretter avsluttes lørdagen med Rublev/Tsitsipas mot Isner/Kyrgios.
Laver Cup avsluttes søndag. Da får lagene tre poeng per seier.
Sett denne?

Dette sa Ruud etter seieren

Følg Laver Cup
Briljerer med trikseferdigheter: – Ikke oppkalt etter Maradona uten grunn
26/09/2021 KLOKKEN 20:04
Følg Laver Cup
Her får de pokalen av legenden
26/09/2021 KLOKKEN 18:49