Populære sporter
All sport
Vis alt

Han blir Ruuds neste motstander i Wien

Håkon Brandsnes

Oppdatert 27/10/2021 klokken 14:49 GMT+2

Lorenzo Sonego hadde få problemer med å slå Dominik Koepfer. Dermed blir italieneren Casper Ruuds neste motstander i Vienna Open.

Lorenzo Sonego

Foto: Getty Images

Lorenzo Sonego - Dominik Koepfer 6-4, 6-4
Den 191 centimeter høye italieneren er rangert som nummer 23 i verden. Han og Ruud har møttes ved to tidligere anledninger.
Ruud slo 26-åringen på grusen i Italian Open i 2020. Nordmannen trakk også det lengste strået da de møttes i San Diego i høst. Da vant Ruud turneringen.
  • Følg Casper Ruud i Vienna Open på discovery+ og Eurosport.no
Nordmannen ble klar for den andre runden i Vienna Open etter at han slo Lloyd Harris tirsdag. Han vant med sifrene 7-5, 7-6.
– Det var en ny, tøff match mot Lloyd Harris. I Indian Wells hadde jeg kniven på strupen egentlig hele matchen, men jeg klarte å snu det rundt. I dag var det igjen en jevn og tøff match, men jeg hadde kanskje litt mer styring, sa Ruud på pressekonferansen etter seieren.
– Jeg vant det første settet og ledet det andre settet hele veien i og med at jeg servet først. Jeg hadde noen sjanser her og der som jeg ikke klarte å ta vare på, men i tiebreaken spilte jeg nærmest feilfritt, fikk mange baller i spill og spilte bra bakfra. Jeg er veldig fornøyd med dagens seier og måten jeg klarte å vinne på, fortsatte han.
Hvis Ruud går videre fra kampen mot Sonego, ligger det potensielt en kamp mot Jannik Sinner i potten. Både Ruud og Sinner kjemper om en plass i ATP-sluttspillet. Sinner spiller i skrivende stund mot Reilly Opelka i første runde av Vienna Open.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame