Novak Djokovic - Matteo Berrettini 4-1 (6-3, 6-2. 6-7, 7-5)
Verdensener Novak Djokovic slo italienske Matteo Berrettini i herrenes siste kvartfinale av Roland-Garros.
Tennis
Eksperten etter overraskende Ruud-tap: – Kan ikke huske sist jeg så Casper så svak
20 TIMER SIDEN
Serberen hadde god kontroll i de to første settene, men fikk problemer i det tredje. Berrettini, ranket som nummer ni i verden, hevet spillet sitt og vant settet som gikk til tie break.

Portforbud stoppet kampen

På stillingen 3-2 i det fjerde settet ble kampen stoppet da det franske publikumet måtte forlate arenaen. Tidligere i turneringen har det vært portforbud klokken 21, men utover i turneringen ble dette endret til klokken 23.
Det var usikkert om kampen skulle ferdigspilles i kveld eller om resten av kampen skulle spilles i morgen. Etter drøye 20 minutter var de to tenniskanonene tilbake på banen.
Med tomme tribuner, ble det jevnt i fjerde sett. Berrettini servet for et nytt tie break, men Novak Djokovic viste klasse og avgjorde kampen. Dermed er serberen klar for semifinale i Roland-Garros.
– Dette kunne fort ha gått til en fem-setts kamp. Jeg synes Berrettini viste storspill og at han har vokst et hakk nærmere Djokovic, sier Discoverys tennisekspert Øivind Sørvald i studio etter kampslutt.
– Jeg tror Djokovic var veldig usikker på om dette skulle gå veien helt fram til det siste poenget, fortsetter Sørvald.

Her må publikum forlate arenaen

Møter Nadal

Fra før av var Alexander Zverev, Stefanos Tsitsipas og Rafael Nadal sikret en plass i semifinalen. De to førstnevnte møter hverandre i den ene semifinalen, mens det altså er duket for Novak Djokovic mot Rafael Nadal i den andre.
Kampen mellom Nadal og Djokovic spilles fredag.
Western & Southern Open
Kjempeskrell for småirritert Ruud – røk ut mot ukjent amerikaner
I GÅR KLOKKEN 19:57
Tennis
Hyller Ruud før ny storturnering: – Motstanderne frykter Casper
I GÅR KLOKKEN 07:19