Scanpix

Finaleplassen røk for Ruud

Finaleplassen røk for Ruud

07/06/2019 14:21Oppdatert 07/06/2019 14:26

Casper Ruud er ute av Czech Open. Pablo Andujar ble for sterk for nordmannen, og vant 2-0 i sett.

Casper Ruud tapte første sett 2-6, der han kom skeivt ut og lå under 0-4. Det ble litt jevnere, men nordmannen var ikke i nærheten av å kunne ta igjen Andujar i det første settet.

Frustrert

I andre sett var nordmannen påskrudd og gikk tidlig opp i en 2-0 ledelse. Når det så ut til at alt skulle gå på skinner for nordmannen, misset han sjansen til å gå opp i 3-0 etter å ha ledet med god margin.

Ruud var tydelig irritert på seg selv etter at serven ble brutt. Istedenfor 3-0 ble det dermed 2-1, og i neste sett utlignet Andujar til 2-2. Ruud så ut til å bli mer og mer frustrert, og Andujar fortsatte å pumpe på, det resulterte i et nytt game for spanjolen.

På 2-3 til Andujar i det andre settet hadde Ruud en kjempemulighet til å bryte serven ved flere anledninger, blant annet etter at Andujar sendte to baller i nettet, på stillingen 40-40. Det gikk ikke for Casper Ruud, og dermed sto det 4-2 i games, i det andre settet

I det neste gamet tok nordmannen seg sammen, og dermed sto det 4-3 i games. Litt spenning ble det, men i neste sett ble nordmannen feid av banen, og 5-3 var et faktum, dermed måtte nordmannen vinne tre games på rad for å holde liv i kampen. Ruud tok det neste settet relativt komfortabelt, og var nå avhengig av å bryte serven til Andujar for å sikre videre liv i drømmen om avansement. Det gikk ikke for nordmannen, og dermed endte det med 6-2 og 6-4, og totalt 2-0 i sett for spanjolen, som dermed går videre til finalen.

Video - Roland Garros i dag: Fantastisk fredag i vente!

06:20
0
0