Roland-Garros ser du på discovery+. Sikre deg tilgang her!
Casper Ruud - Alejandro Davidovich Fokina 2-3 (6-7, 6-2, 6-7, 6-0, 5-7)
Etter fire og en halv time det Alejandro Davidovich Fokina som trakk vinnerloddet som sender han videre til fjerde runde i Roland-Garros. Etter kampen var det en skuffet, men fattet Casper Ruud som møtte pressen.
Laver Cup
Ruud på lag med legendene: – En fantastisk mulighet for meg
20 MINUTTER SIDEN
– Det er tøft å tape en så tett kamp. Jeg er litt nedfor, men det går fint. Man kan ikke dvele for lenge med det. Allerede om noen uker er det nye sjanser, sier en fattet Casper Ruud på pressekonferansen.
Kampen stod lenge å vippet i femte sett, men Davidovich Fokina var aggressiv og fikk til slutt seieren på grusen i Paris. Det var fortjent, forteller Ruud.
– Dessverre var han litt bedre enn meg når det virkelig gjaldt i dag, sier Ruud på fredagens pressekonferanse.

Se høydepunktene: Heseblesende avslutning da Ruud tapte for Fokina

Norge har aldri hatt en mann i fjerde runde i den prestisjefulle turneringen. Ruud hadde selv et mål om å gå til uke to av turneringen.
– Man er selvsagt skuffet, og jeg hadde håpet å nå en runde lenger enn hva jeg har klart før. Tredje runde er et bra resultat, og jeg er ikke skuffet over det, men med resultatene jeg har bak meg på grus i år, så hadde jeg håpet å komme inn i den andre uken.

Bues på etter dette: – Det er frekt gjort

I det avgjørende settet kunne Ruud nesten lukte 4. runde, det er tungt å svelge.
– Det som irriterer mest er at jeg føler at jeg er nærme. Jeg vinner flere game enn han, og likevel taper. Det er tøft å tape på målstreken, avslutter Ruud som nå skal hjem til Norge.
Tennis
Eksperten etter overraskende Ruud-tap: – Kan ikke huske sist jeg så Casper så svak
21 TIMER SIDEN
Western & Southern Open
Kjempeskrell for småirritert Ruud – røk ut mot ukjent amerikaner
I GÅR KLOKKEN 19:57