Det er på Twitter at Andy Murray deler den helt spesielle historien fra en av oppladningsdagene til ATP 1000-turneringen i Indian Wells. Se videoen lenger ned i saken.
I 2015 giftet Andy Murray seg med Kim Sears, og siden da har briten hatt det synlige beviset rundt fingeren. Unntaket er når han spiller tenniskamper, for da knyter han ringen i skoene slik at den ikke skal være i veien når han spiller.
BNP Paribas Open
Ruud fortsatte seiersrekken: – En maktdemonstrasjon
09/10/2021 PÅ 22:23
Dette er også tilfellet i ATP 1000-turneringen i Indian Wells, California.
– Jeg ønsker å dele en liten historie med dere, der jeg trenger litt hjelp, innleder den 34 år gamle mannen fra Glasgow.
– I går kveld, etter middag, satte jeg meg inn i bilen for å kjøre tilbake til hotellet. Bilen luktet ikke bra, for jeg hadde glemt at jeg hadde lagt tennisskoene mine der tidligere på dagen - i 39 grader. Skoene mine stinket allerede av svette, så det ble ikke noe bedre av stekende sol.
– Da jeg kom tilbake til hotellet, bestemte jeg meg for at skoene trengte litt luft, så jeg ville tørket dem litt. Ettersom jeg ikke har balkong, så ville jeg ikke la de stå igjen inne i hotellrommet, så jeg bestemte meg for å sette dem under bilen over natta, fortsetter tennisprofilen.
Og ja, det er kanskje ikke så vanskelig å gjette på hva som skjedde morgenen etter.
– Da jeg kom tilbake til bilen morgenen etter, var skoene mine borte. Så da måtte jeg dra bort til den lokale butikken for å kjøpe nye sko, helt andre sko enn det jeg pleier, noe som ikke er ideelt.
– Under treningen senere på dagen spurte treneren min meg om hvor giftereingen min var, og da innså jeg hva som hadde skjedd. Så ja, gifteringen min er stjålet. Unødvendig på si dette, men jeg er litt i trøbbel på hjemmebane akkurat nå, så om noen noen har en ide om hvor skoene er, så hadde det vært veldig hjelpsomt, avslutter Murray.
Andy Murray er ett av fem wildcard i BNP Paribas Open i Indian Wells. Briten møter den franske 51-rangerte spilleren Adrian Mannarino i den første runden. Murray er per dags dato rangert som nummer 121 i verden.
Vår mann, Casper Ruud, skal opp mot vinneren av argentiske Renzo Olivo (Q) og Roberto Carballes Baena (85) i 2. runde. Ettersom nordmannen er sjetteseedet i turneringen står han over 1. runde.
Sett denne?

Briljerer med trikseferdigheter: – Ikke oppkalt etter Maradona uten grunn

BNP Paribas Open
Gikk mot sjokkseier – så våknet den argentinske storfavoritten
09/10/2021 PÅ 20:58
BNP Paribas Open
Lettet Murray: – Kan du tro det?
08/10/2021 PÅ 16:07