Populære sporter
All sport
Vis alt

Casper Ruud før møtet med Nick Kyrgios i Indian Wells: – Han kan finne på mye rart

Joakim Opphus

Oppdatert 14/03/2022 klokken 20:01 GMT+1

Casper Ruud er forberedt på hva som helst i tredjerunde-oppgjøret mot australske Nick Kyrgios i Indian Wells.

Casper Ruud

Foto: Getty Images

  • Se Casper Ruud mot Nick Kyrgios i Indian Wells på discovery+
– Vi er vel både kollegaer og konkurrenter som man er med alle andre på touren. Jeg kjenner han ikke på et personlig nivå. Så jeg vil ikke uttale meg for mye om personen. På banen derimot vet vi hva han kan få til. Han kan slå de villeste slagene, og han kan finne på mye rart kan man si. Jeg må være forberedt på hva som helst, sier Casper Ruud til Discovery om hva han forventer om kampen mot Kyrgios
– Sist gang vi møttes var for nesten tre år siden, så det blir spennende å få brynt seg på han igjen.
Saken fortsetter under videoen.
picture

Medvedev på Russland-spørsmål: – Jeg vil ha fred

Kjølig forhold

Kyrgios, som er ranket som nummer 132 i verden, kan beskrives som en «showman» når ting flyter, men også en urokråke og en hissigpropp når ting butter mer imot. Det fikk Ruud erfare tilbake i 2019.
I Masters 1000-turneringen på grusen i Roma for tre år siden forlot en fly forbanna Kyrgios banen tidlig i det tredje settet etter han hadde blant annet kastet en stol inn på banen.
Australieren ble disket og dermed vant Ruud kampen.
26-åringen fra Canberra syntes ikke noe om at nordmannen jublet og feiret etter at han selv hadde forlatt anlegget etter den nevnte kampen i Roma. Siden den gang har forholdet mellom Ruud og Kyrgios vært ganske så kjølig.
Kyrgios har ved flere anledninger sendt stikk i retning Ruud på twitter.
Han har derimot i senere tid også kommet med positive meldinger om nordmannen hvor han roser tennisspilleren Casper Ruud, som kan tyde på at han lagt krangelen mellom de to bak seg.
Saken fortsetter under videoen.
picture

Ønsker strengere straffer for dårlig oppførsel og utbrudd: – Er barn som ser på

– Uforutsigbar

Ruud virker også å ha lagt «feiden» mellom de to bak seg og ser frem mot en spennende og en høyst uforutsigbar kamp i California.
– Det blir spennende og det blir antakelig en interessant match. Han er veldig uforutsigbar, og man kan si at det er et av hans våpen. Man er ikke helt sikker på hva man møter. Det er ikke en type match man spiller så ofte, men som kan bli veldig gøy opplevelse, sier Ruud som også trekker frem australienerens serve som noe man må være obs på.
– Han har også en veldig god serve, som kanskje er hans aller største styrke. Det blir ikke helt likt, men noe av det samme som i den første kampen min her. Eubanks hadde også en veldig god serve, som jeg måtte nøytralisere, så det var kanskje en god forberedelse før møtet med Kyrgios.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame