– Det er vanskelig å beskrive med ord hvor mye jeg angrer på oppførselen min under og etter double-kampen i går. Jeg har personlig beklaget til dommeren, fordi mitt utbrudd mot ham var feil og uakseptabelt, og jeg er skuffet over meg selv, skriver Zverev i uttalelsen han har publisert på Instagram.
– Det skulle bare ikke skjedd og det finnes ingen unnskyldning. Jeg vil også komme med en beklagelse til mine fans, til turneringen og til sporten jeg elsker, fortsetter han.
Wimbledon
Irina Camelia Begu - Elisabetta Cocciaretto - Wimbledon høydepunkter
31 MINUTTER SIDEN
Verdenstreeren spilte double sammen med brasilianske Marcelo Melo i Mexican Open, og tapte etter tre sett mot Lloyd Glasspool og Harri Heliovaara.
En ball i et sent tiebreak skal ha vært blant foranledningen til at tyskeren mistet kontrollen over temperamentet.
(Artikkelen fortsetter under videoen av hendelsen):

Her svartner det for Zverev – dundrer løs mot dommertårnet

Slo mot dommertårnet

Etter kampen ruslet Zverev mot nettet, takket sine motspillere for kampen og så fortsatte han mot dommertårnet.
Der mistet han besinnelsen, og brukte racketen til å slå tre ganger mot tårnet, helt oppunder føttene på dommeren.
Publikum begynte umiddelbart å pipe, og Zverev satte seg på benken. Der ble han imidlertid bare i et par sekunder, før han spratt opp igjen.
Han ropte ut sin frustrasjon til dommeren og slo et slag til mot siden av tårnet.
Etterpå tok han på seg bagen sin og ga racketen til en ung tilskuer.
– Din jævla idiot. Du ødela hele jævla matchen, var blant glosene 24-åringen liret av seg.

Ute av turnering

Nå har tyskeren kommet med en uttalelse. Der legger han seg langflat og ber om forlatelse.
– Som dere vet, legger jeg igjen alt jeg har på banen. I går la jeg igjen for mye. Jeg kommer til å bruke de neste dagene til å reflektere, over mine handlinger og over hvordan jeg kan forsikre meg om at det ikke vil skje igjen. Jeg er lei meg for at jeg skuffet dere.
Zverev nå ute av single-turneringen i Acapulco etter usportlig oppførsel. I oppsettet er hans motstander Peter Gojowczyk oppført med avansement til kvartfinalen på walkover.
– Det er fullstendig uakseptabel oppførsel. Det føyer seg inn i rekken av flere episoder hvor stjernene snakker respektløst til dommerne. Det er en uting og det topper seg med noe som er langt over streken, sa Discovery-ekspert Ola Bentzen.