Populære sporter
All sport
Vis alt

Andy Murray med positiv koronatest - prøver å rekke Australian Open

Caroline Simonsen

Oppdatert 14/01/2021 klokken 11:48 GMT+1

Britenes store tennisstjerne Andy Murray har fått påvist koronaviruset, bare dager før avreise til Melbourne og Australian Open.

Andy Murray of Great Britain looks on during a match against Fernando Verdasco

Foto: Getty Images

Det skriver Daily Mail.
Andy Murray skal ha testet positivt for flere dager siden. Nå er det usikkert om tennisspilleren rekker Australian Open, som begynner 8. februar.
– Det hadde vært viktig for han. Han har hatt mye problemer med en hofte de siste årene og har spilt lite tennis, sier Eurosports tennisekspert Christer Francke.
Det som er sikkert er at han ikke kan reise til fra midtøsten til Australia denne uken, sammen med sine lagkamerater, i følge den britiske avisen.
Håpet er fortsatt å rekke turneringen, som vår egen Casper Ruud også skal spille.
Murray er for tiden ranket som nummer 123 i verden og kvalifiserte seg til turneringen i Australia fordi han ble tildelt et wildcard.
– Han er fortsatt bra hvis han greier å gjenomføre kampene, så sant ikke den hofta plager han for mye. Han kan fortsatt vinne over bra spillere, men ikke de aller beste og legger til
– Murray kunne nok gått et par runder i Australian Open. Spørsmålet er om den hofta holder i kamper som er best av fem sett, sier Francke.
Briten har vært i finalen i Australian Open hele fem ganger, og sto over ATP-turneringen Belray Beach Open forrige helg, nettopp i frykt for å bli smittet.
Nå ser det ut til at turneringen henger i en tynn tråd.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame