Populære sporter
All sport
Vis alt

Stjernefall i Australian Open: Se hvem som røk ut i tredje runde

Jonathan Nielsen

Oppdatert 24/01/2020 klokken 15:20 GMT+1

Flere av de største stjernene fikk det tøffere enn ventet i tredje runde av Grand Slam-turneringen.

Serena Williams and Caroline Wozniacki in a total white look

Foto: Eurosport

Natt til fredag startet tredje runde i single for både kvinner og menn. Det ble tøffere enn ventet for noen av sportens beste utøvere, og flere av de største stjernene måtte gi tapt.
Serena Williams - Quiang Wang: 4-6, 7-6, 5-7
Serena Williams tapte i nattens tredje runde av Australian Open. Amerikaneren, som er rangert som nummer åtte i verden, måtte se seg slått av kinesiske Qiang Wang. Williams blir dermed stående med syv titler i Australian Open, 74 single-titler totalt.
Caroline Wozniacki - Ons Jabeour: 5-7, 6-3, 5-7
Det ble kun tre runder for danske Wozniacki i hennes siste turnering. Hun var tydelig preget da slaget var tapt. Dansken vant turneringen i 2018, og kan se tilbake på en karriere med 30 titler.
Novak Djokovic - Yoshihito Nishioka: 6-3, 6-2, 6-2
Den serbiske tittelforsvareren tok seg oppskriftsmessig videre til fjerde runde. Den japanske motstanderen ble feid av banen med overbevisende sifre. Djokovic jakter sin åttende tittel i Australian Open.
Coco Gauff - Naomi Osaka: 6-3, 6-4
15 år gamle Coco Gauff slo ut regjerende mester Naomi Osaka, og er dermed klar for fjerde runde. Gauff har allerede slått ut Venus Williams, og føyer nå den japanske tittelforsvareren inn i rekken hun har slått ut i sin debut i Australia.
Stefanos Tsitsipas - Milos Raonic: 5-7, 4-6, 6-7
Greske Tsitsipas tok seg helt til semifinalen i fjorårets Australian Open. I dag røk 21 åringen mot Milos Raonic. Kanadieren tok seg til kvartfinalen i fjor, og er kun én runde unna å gjenta bragden.
Roger Federer - John Millman: 4-6, 7-6, 6-4, 4-6, 7-6
Federer fikk det meget tøft mot Millman. Australieren hadde hjemmepublikummet i ryggen, og tvang sveitseren til tiebreak. Der viste Federer hvem som er best, og vant 10-8. Dermed lever håpet om nok en Grand Slam-tittel for 38-åringen.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame