4.-seedede Alexander Zverev mistet besinnelsen og knuste racketen da han forsvant ut av Australian Open. Han tapte 1-6, 1-6, 6–7 mot canadiske Milos Raonic.
Den 21 år gamle tyskeren spås en lysende framtid. I 4. runde i Melbourne gikk det derimot ikke hans vei. Zverev slet tungt, spesielt med egen serve, og på stillingen 1–4 i det andre settet kokte det over stjerneskuddet.
Australian Open
Australian Open: Djokovic videre, Gauff slått ut – dette gikk du glipp av i natt
26/01/2020 PÅ 06:45
Tyskeren slo racketen i bakken en rekke ganger, helt til den var fullstendig ødelagt. Han fikk nok ut mye sinne, men kampen klarte han ikke å redde.
– Jeg var veldig sint, så jeg fikk ut sinnet mitt, fortalte han etterpå, og la til at det fikk ham til å føle seg bedre.
Se video. Saken fortsetter under:

Klikket: Smadret racketen i frustrasjon

Motstander Raonic vant settet og til slutt kampen. Dermed endte storturneringen i skuffelse for Zverev, som har kvartfinale fra Roland-Garros 2018 som sin beste Grand Slam-prestasjon.
– Jeg er ikke fornøyd, men jeg er ikke deprimert heller. Det går greit. Det er en tenniskamp. Jeg har lært å ta tenniskamper som tenniskamper. Det er ikke verdens ende, sa Zverev.
Raonic er seedet som nummer 16 i Australian Open. I kvartfinalen møter han vinneren av kampen mellom Lucas Pouille og Borna Coric.
Zverev er ikke den første med god seeding som forsvinner ut av turneringen. Søndag var det 3.-seedede Roger Federer som ble slått ut. Den regjerende mesteren ble slått smått sensasjonelt av den 20 år gamle grekeren Stefanos Tsitsipas.
(©NTB)
Australian Open
Se høydepunktene fra finalen mellom Nadal og Djokovic
27/01/2019 PÅ 11:24
Australian Open
Overlegen Djokovic tok sin sjuende Australian Open-tittel
27/01/2019 PÅ 11:21