A. Kajicek/R. Ram - V. Durasovic/C. Ruud: 6-4, 3-6, 5-10
Etter seier for USAs Taylor Fritz mot Viktor Durasovic i første kamp, og seier for Casper Ruud mot John Isner i andre kamp, stod det 1-1 og double-kampen var avgjørende for en lagseier.
ATP Cup
Djokovic: – Håper det kan gjøre en forskjell
12/01/2020 PÅ 15:44
Durasovic slo tilbake etter tapet og sammen med Ruud vant de over USA.
– Det er litt sykt faktisk. Casper spilte jo en veldig bra singelkamp og slo en veldig bra spiller. Så fikk jeg også spilt litt bedre utover doublekampen, sluppet meg litt løs og da ble det jo seier. Det er sykt deilig, sa Durasovic til Eurosport etter kampen.
På spørsmål til Ruud om han er i sitt beste form nå, svarte han:
– Ja, jeg kan nok være med på det. Det har vært en utrolig bra dag og jeg har fått spilt mye god tennis. Føler at jeg er i veldig god form, nærmest toppform av det jeg har klart å prestere tidligere. Det er deilig etter en lang treningsperiode å komme igang med sesongen. Så er det ikke alltid man starter helt på topp når det er sesongstart, man kan være litt rusten, men i dag leverte jeg to veldig gode kamper. Så må være veldig fornøyd med det og ta med meg det videre, sa Ruud etter kampen.
Se hele intervjuet med vinnerne her. Saken fortsetter under:

Italia neste motstander – dette tror de om kampen

Neste kamp mot Italia

Første sett var det amerikanerne som tok 6-4 over Ruud og Durasovic. I andre sett breaket Norge på 2-1 og økte først til 3-1, så igjen til 4-1.
USA slo tilbake og reduserte til 3-5, men nordmennene tok til slutt det andre settet 6-3. I og med at det ikke ble spilt på vanlig måte med første til tre sett, skulle kampen avgjøres på et match tie-break, med førstemann til ti poeng. Norge startet med de tre første poengene, før USA slo tilbake. Ruud og Durasovic gikk opp til 5-2, deretter 6-3 og økte ledelsen til 8-4. Da det stod 9-5 til Norge ble det avgjørende matchball.
Dermed ble det lagseier for Norge mot USA etter en sterk seier for Casper Ruud mot John Isner i singlekampen og mot Krajicek/Ram i double.
Saken fortsetter under:

Se høydepunktene fra Norges sterke seier mot USA

Nå venter kamper mot Italia og Russland, som er de to andre lagene i Norges gruppe i lagturneringen. Se Norges kamper mot Italia søndag fra kl. 03.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge.
Trener Christian Ruud tror Norge har gode muligheter mot Italia.
– Viktor har spilt bra på trening, så jeg tror han kommer tilbake i singelen sin på søndag mot Italia. Møter en god spiller, Travaglia er vel 80-90 i verden så det er ikke noen lett motstander, men kanskje litt lettere enn Fritz, sa Christian Ruud til Eurosport.
– Fognini vet man aldri med, han kan spille fantastisk tennis og være umulig å ha med å gjøre, og så kan han være litt sur og grinete og ikke være helt på. Så jeg håper at han kanskje ikke har sin beste dag, at Casper er like god som nå. Da har vi muligheter i begge singlekampene og så har vi selvfølgelig muligheter i double også, la han til.
Sett denne?

Ruuds første topp 20-seier – dette sier han om kampen

ATP Cup
Her løfter Serbia pokalen etter seieren i ATP Cup
12/01/2020 PÅ 15:36
ATP Cup
Spillerne bidro med donasjoner til skogbrannene – så mye har de samlet inn
12/01/2020 PÅ 15:30