Murray har meldt seg klar til å spille double i ATP-turneringen i Queen’s Club i London 17. juni. Murray har tidligere vunnet turneringen fem ganger i single, men denne gangen stiller han kun opp i double.
– Jeg er fortsatt ikke klar til å gjøre comeback i single. Jeg har kun vært smertefri i noen måneder, sier Murray ifølge AFP.
– Jeg har gjort framskritt på treningsfeltet, og dette er neste skritt i forsøket på å komme tilbake til touren, sier Murray videre.
Australian Open
Auger-Aliassime - Medvedev - Australian Open
12 MINUTTER SIDEN
Skotten har ikke spilt en kamp siden Grand Slam-turneringen i Australia i januar.
– Det var her jeg vant min første ATP-kamp og min første tittel i Storbritannia på gress. Det har vært min mest suksessfulle turnering generelt. Jeg er virkelig spent på å komme tilbake til tennisbanen og spille min første kamp etter operasjonen. Queens har alltid vært et spesielt sted for meg, sier Murray.
Nå håper han å kopiere den amerikanske doublespilleren Bob Bryans. Amerikaneren gjennomgikk den samme operasjonen sist sommer og har kommet tilbake med suksess.
Murray har vunnet tre Grand Slam-titler og to OL-gull i sin single-karriere. Han forventes å spille sammen med spanjolen Feliciano López i double i ATP-turneringen i Queen's Club.
(©NTB)
Australian Open
Daniil Medvedev var fornøyd etter en sliteseier i kvartfinalen
24 MINUTTER SIDEN
Tennis
Her vinner Medvedev etter fire on halv time
EN TIME SIDEN