Det var BMC-lagets annen etappeseier i årets ritt, og De Marchi var 28 sekunder foran Jhonatan Restrepo fra Colombia. De to hadde klart å stikke av på en den 207,8 kilometer lange kuperte etappen fra Mombuey og med avslutning oppe på Luintra.
På de siste fem kilometerne av etappen ble syklistene møtt av et kraftig regnvær. Det var da De Marchi satte inn det avgjørende støtet og fikk raskt nesten halvminuttet på Restrepo.
Vuelta a España
Viviani sterkest i spurten i Vuelta-avslutningen
16/09/2018 KLOKKEN 19:26
Simon Yates satt i en gruppe som havnet rundt to minutter bak vinneren i mål på den lengste etappen i årets utgave av rittet.
Yates leder sammenlagt med ett sekund på den spanske veteranen Alejandro Valverde, og han er 14 sekunder foran colombianske Nairo Quintana.
De to nordmennene Vegard Stake Laengen og Sven Erik Bystrøm er hjelperyttere for italienske Fabio Aru og havnet på 106. og 107.-plass, slått med 17.12 minutter.

Tour of Britain

Tyskeren André Greipel spurtet inn til andre seier på fire dager i sykkelrittet Tour of Britain onsdag. Greipel vant også søndagens åpningsetappe.
Onsdag gikk 2.-plassen til italienske Sacha Modolo, mens sammenlagtleder Patrick Bevin fra New Zealand kom på 3.-plass.
Bevin har fire sekunder ned til australieren Cameron Meyer sammenlagt etter fire etapper. Julian Alaphilippe fra Frankrike er seks sekunder bak på 3.-plass.
Ingen nordmenn deltar i rittet som avsluttes søndag 9. september.
Sett denne?
(©NTB/Eurosport.no)
Vuelta a España
Se høydepunktene fra den 20. etappen
15/09/2018 KLOKKEN 16:18
Vuelta a España
Bystrøm etappetoer i Vuelta a España
13/09/2018 KLOKKEN 15:33