Populære sporter
All sport
Vis alt

Boasson-Hagen vraket til Tour de France

Andreas Hopen

Oppdatert 27/06/2022 klokken 14:08 GMT+2

Edvald Boasson-Hagens prestasjoner i Criterium Dauhpiné hjalp ikke rudsbygdingen som bekrefter at han er vraket til årets Tour de France.

Edvald Boasson-Hagen

Foto: Getty Images

– Jeg er for øyeblikket første reserve, forteller han til TV 2 mandag ettermiddag.
Hadde Boasson-Hagen kommet med hadde det blitt hans tolvte Tour de France. Nå står 35-åringen med elleve deltagelser i treukersrittet, like mange som Thor Hushovd.
Boasson-Hagen viste prov på form i tolvte time da han imponerte med tre topp syv-plasseringer i Criterium du Dauphine for et par uker siden, og det var dermed forhåpninger til at 35-åringen kunne komme med i troppen til det franske laget. I helgens NM ble han nummer tre bak Alexander Kristoff og Rasmus Tiller.
TotalEnergies har fortsatt ikke presentert laget sitt til Tour de France som starter på fredag, men det er forventet at laget bygges rundt Peter Sagan. Boassn-Hagen forteller at det også kommer med flere klatrere på laget.
Det betyr at det høyst trolig blir fire nordmenn til start. Vegard Stake Laengen, Amudn Grøndahl Jansen og Andreas Leknessudn er alle presentert, og det forventet at Alexander Kristoff blir presentert denne uken.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame