• Tour de France ser du på discovery+ fra 26.juni til 18.juli.
Deceuninck-Quick-Step bekreftet mandag rytterne det belgiske laget sender til Tour de France. Der dukket uventet Cavendishs navn opp.
Veteranen kommer inn i laget for irske Sam Bennett, som i fjor vant poengtrøya i verdens mest prestisjefulle sykkelritt. Bennett opplyses å ha pådratt seg en mindre skade på trening.
Tour de France
Brostein og Alpe d’Huez – slik blir Tour de France-løypa i 2022
14/10/2021 PÅ 10:40
– Jeg er svært glad for å være tilbake i Tour de France. Omstendighetene rundt Sam kunne åpenbart vært bedre. Han hadde en spesiell Tour i fjor, og jeg synes det er synd at han ikke får forsvare poengtrøya, sier Cavendish.
Les også: To nordmenn klare for Tour de France
Briten står med hele 30 etappeseirer i Tour de France, men hans siste kom i 2016. Han er fire triumfer unna rekorden til Eddy Merckx.
Cavendish deltok sist i Tour de France i 2018.
Skaden Bennett opplyses å ha pådratt seg skal ikke være av det alvorlige slaget. Den setter imidlertid en stopper for Tour-deltakelsen.
– Det er åpenbart at jeg er skuffet over å ikke få forsvare den grønne trøya i årets Tour de France, sier den spurtsterke iren.
– Selv om skaden jeg har pådratt meg er av kortvarig art, påvirker den treningen min foran verdens største sykkelritt for mye. Jeg rekker ikke å bli klar, fortsetter han.
Les også: Bystrøm til intensiven etter fall
(©NTB)
Sett denne?

Ruud med lovord om «læremester» Nadal: – Det perfekte sted å være

Tour de France
Wout van Aert snøt Cavendish for rekorden – vant på Champs-Élysées
18/07/2021 PÅ 17:31
Tour de France
Blir det rekorddryss på Champs-Élysées? Her er Discoverys tips
18/07/2021 PÅ 13:47