• Tour de France direkte: Se etappen til Quimper på Eurosport Player og Eurosport 1
– Han var veldig rask, sier Peter Sagan til L' Equipe.
23 år gamle Fernando Gaviria har imponert stort i Tour de France-debuten og har tidvis lekt med konkurrentene i spurten. På tre forsøk er det blitt to etappeseiere for kolombianeren og det er ingen tvil om at Gaviria er i superform.
Tour de France
Ekspertens dom på nordmennenes Tour de France-innsats: Gir Kristoff toppkarakter
29/07/2018 KLOKKEN 18:26
På den andre etappen ble Quick Step-rytteren hindret av en velt før mål og derfor var han ikke med i finalen på etappen Peter Sagan vant. De to kjemper også om den grønne trøyen som Sagan har for øyeblikket, tre poeng foran kolombianeren etter den innlagte spurten på onsdagens etappe.
Etter at Gaviria fant frem de siste restene av superkreftene i spurten mot Sagan tirsdag, hyller den regjerende verdensmesteren den 23 år gamle debutanten og konkurrenten.
– Gaviria er mye yngre enn meg og er den neste generasjonen. De er mer effektive. Sånn er det. Han har funnet Track World Championship og han er en strålende spurter, sier Sagan til L' Equipe.
Også Eurosports ekspertkommentator Carl Fredrik Hagen har latt seg imponere av den kolobianske spurteren.
– Han har vist hele sesongen at han er rask, utrolig sterk, smart og på rett sted til rett tid. Det er imponerende og en skikkelig lagseier, sier Eurosports ekspertkommentator Carl Fredrik Hagen etter tirsdagens seier.

Sagan: – Bergen var utrolig

Tour de France
Se Kristoffs intervju etter etappeseieren
29/07/2018 KLOKKEN 17:29
Tour de France
Se sluttspurten opp Champs-Elysées: Her vinner Kristoff
29/07/2018 KLOKKEN 17:20