17. etappe: La Mure / Serre-Chevalier (183 km)
Saken oppdateres!
Primoz Roglic vant den 17. etappen i det som er hans Tour de France-debut. Ingen klarte å ta igjen den tidligere skihopperen i utforkjøringene de siste kilometerne. Sloveneren har allerede vunnet en etappe i Giroen, men får nå en enda fyldigere CV.
Tour de France
Har etterforsket Tour de France-lag siden 3. juli – kulminerte i politirazzia
15/07/2021 PÅ 08:57
Under 30 sekunder skilte de fire som lå best an sammenlagt etter at 2.829,5 kilometer var syklet i Touren, altså etter den 16. etappen. Mye skulle også dreie seg om Chris Froome, Fabio Aru, Romain Bardet og Rigoberto Uran i dag. Tre av de fire rytterne kom samlet i en gruppe til mål, mens Aru fikk trøbbel og måtte se at sekundene tikket. Han er nå utenfor pallen sammenlagt. Uran tok over andreplassen i sammendraget og ligger likt som Bardet. De ligger begge 27 sekunder bak Froome. Aru er 53 sekunder bak Sky-rytteren.
Se avslutningen her (saken fortsetter under):

Kittel brøt – Kristoff i trøbbel

Den 17. etappen vil være en av etappene som trolig huskes best etter årets Tour de France. Tidlig på dagen måtte mannen med den grønne trøya, Marcel Kittel, innse at det ble for tøft å fullføre etter en velt. Det ble heller ikke en smertefri dag på sykkelsetet. for Alexander Kristoff som var nede i asfalten.
– Du ser at han har blod på hjelmen også, sa Eurosport-kommentator Arild Eriksen.
Nordmannen skal til undersøkelse etter etappen.
Tour de France
Tror nådestøtet kommer på kongeetappen
15/07/2021 PÅ 08:52
Tour de France
Frustrert Froome-hjelper letter på sløret: – Jeg var veldig sint
27/07/2017 PÅ 15:02