Quick-Step Floors' sportsdirektør Brian Holm sikler etter Alexander Kristoff og har gitt den norske sykkelproffen et kontraktstilbud, skriver NRK.
– Jeg vet ikke om det er høyt nok. Han er dyr, og vi er et lite lag uten mye penger, sier Holm til kanalen om hvorvidt han har forsøkt å hente Kristoff til laget.
– Jeg presser (manageren) hele tiden, men det handler om å ta den endelige beslutningen, legger Holm til.
Tour de France
Har etterforsket Tour de France-lag siden 3. juli – kulminerte i politirazzia
15/07/2021 KLOKKEN 08:57
Kristoff sykler nå for sveitsiske Katusha-Alpecin, men har ikke bestemt seg for hvem han representerer neste sesong. NRK erfarer at tre lag er villig til å tilby nordmannen 15 millioner kroner i årslønn.
– Det står ganske likt mellom et par lag. Det blir en avgjørelse som tas de neste dagene eller ukene, sier Kristoff selv.
Quick-Step Floors har for øvrig spurtkjempen Marcel Kittel i laget. Han danket ut Kristoff og resten av spurtfeltet i torsdagens Tour de France-etappe og har allerede to etappeseirer i årets ritt.
Se spurten her, saken fortsetter under videovinduet:

Kittel knuste konkurrentene

Det er klart for en ny spurtetappe fredag. Etappe 7 er 213 kilometer og går mellom Troyes og Nuits-Saint-Georges (se analyse under). Den kan du se på Eurosport Player og Eurosport 1 fra kl. 12.00.

Slik er 7. etappe av Tour de France

(©NTB/Eurosport.no)
Tour de France
Tror nådestøtet kommer på kongeetappen
15/07/2021 KLOKKEN 08:52
Tour de France
Frustrert Froome-hjelper letter på sløret: – Jeg var veldig sint
27/07/2017 KLOKKEN 15:02