• Se den 12. etappen i Tour de France torsdag klokken 11.00 på Eurosport Player og Eurosport 1.
Den 11. etappen var den siste skikkelige spurtetappen denne uken i Tour de France. Maciej Bodnar (Bora-Hansgrohe) prøvde et skikkelig solostunt mot slutten av etappen inn til Pau, men med under en kilometer igjen spiste hovedfeltet opp forspranget.
Det ble en massespurt i Pau. Det så lovende ut for Edvald Boasson Hagen, men Marcel Kittel er uslåelig og tok sin femte etappeseier. Det betyr at han har vunnet halvparten av etappene i Tour de France i år.
Tour de France
Har etterforsket Tour de France-lag siden 3. juli – kulminerte i politirazzia
15/07/2021 PÅ 08:57
Boasson Hagen nummer tre, men slo i styret da han passerte mållinjen.
Saken fortsetter under videoen:

Se Kittel vinne nok en etappe

– Som å spille Tetris

Eurosports sykkelekspert tror han var irritert siden Kittel tok det igjen.
– Der var Edvald forbanna. Han kommer ut for tidlig på nytt, sier Eurosports sykkelekspert Kurt Asle Arvesen.
Det så ut som at Kittel var et stykke bak da spurten gikk, men tyskeren kom seg opp og forbi. Slik oppsummerer han etappen.
– Det er utrolig. Noe ganger er det som å spille Tetris. Jeg kunne hoppe fra hjul til hjul. Det er fantastisk. Jeg er så glad. Det er fint å gi laget en seier. Phillipe Gilbert jobbet. Jack Bauer jobbet. De er alle mestere. Jeg er stolt, sa Kittel etter seieren.
Saken fortsetter under videoen:

Kittel: – Som å spille Tetris

Flere velt på etappen

Som på gårsdagens etappe var det et brudd som gikk tidlig etter start. De tre rytterne var Marco Marcato (Team United Emirates), Maciej Bodnar (Bora-Hansgrohe), Fredrik Backaert (Wanty-Groupe Gobert). De tre fikk flere minutter og satt store deler av dagen i bruddet.
Med 28 km igjen stakk Bodnar fra de to andre og lå i front helt alene inn mot mål. Det ble likevel en massespurt etter at
Det ble en etappe med mye knall og fall. Verst gikk det nok ut over Dario Cataldo (Astana) som brøt Touren etter en velt i langesonen. Lagkompis Jakob Fuglesang var også tilsynelatende involvert i velten, sammen med blant annet John Degenkolb (Trek Factory). Fuglsang og Degenkolb suklet videre, men førstnevnte måtte får behandling av legebilen underveis. Litt senere var Arthur Vichot (FDJ) i bakken, men kom seg videre.
Tour de France
Tror nådestøtet kommer på kongeetappen
15/07/2021 PÅ 08:52
Tour de France
Frustrert Froome-hjelper letter på sløret: – Jeg var veldig sint
27/07/2017 PÅ 15:02