Laget bekrefter selv at de fikk besøk av politiet, skriver TV 2.
Treningsdata ble konfiskert, og lagets buss og hotellrom ble gjennomsøkt.
– Vi hadde besøk av politiet. De spurte om rytternes treningsdata, og de sjekket bussen, sier lagsjefen Milan Erzen til nettstedet Cyclingnews.
Tour de France
Tror nådestøtet kommer på kongeetappen
15/07/2021 KLOKKEN 08:52
Det danske nettstedet Feltet.dk skriver at det skal ha vært opp mot femti politibetjenter som inntok hotellet.
LES OGSÅ: Tror nådestøtet kommer på kongeetappen
Lagsjef Milan Erzen varsler at de kommer til å sette advokater på saken.
– De forstyrret rytterne i en time, før de sa "takk". De fortalte ikke oss om årsaken til besøket, men det finner vi ut gjennom våre advokater, sa Erzen.
Også laget Movistar bodde på det samme hotellet, men skal ikke ha fått besøk av politiet.
Senere torsdag kom en pressemelding om at en fransk aktor åpnet etterforskning mot Bahrain Victorius allerede tredje juli, og at razziaen 14. juli var en del av den samme etterforskningen.
"Marseille tirbunal åpnet en foreløpig etterforskning rundt teamet 3. juli. Etterforskningen går på misteanker om anskaffelse, transport, besittelse, import av et stoff eller en forbudt metode av en idrettstutøver uten medisinsk begrunnelse angående medlemmer av Team Bahrain Victorious Cycling Team. Denne etterforskningen ble godkjent av Sentralkontoret for bekjempelse av angrep på miljø og folkehelse (OCLAESP). Alle som er mistenkt eller siktet i saken antas å være uskyldige inntil de er bevist skyldige".
Matej Mohoric sykler for Bahrain Victorious, og vant den syvende etappen i årets Tour. Han synes det er rart at de blir mistenkeliggjort.
– Jeg er ikke ukomfortabel med at de gikk gjennom alt, for jeg har ikke noe å skjule. De skjekket alles telefoner og datamaskiner, alt av eiendeler. De tok også med seg noen datamaskiner og telefoner. Det er merkelig at man i 2021 fortsatt tror vi gjør noe ulovlig. Dette gjør oss enda mer bestemt. Jeg tror vi kommer til å fly i dag, sa Mohoric til franske RMC.
(©NTB/Eurosport)
Tour de France
Frustrert Froome-hjelper letter på sløret: – Jeg var veldig sint
27/07/2017 KLOKKEN 15:02
Tour de France
Husker du? Slik var Tour de France 2017
24/07/2017 KLOKKEN 16:03