Populære sporter
All sport
Vis alt

Topp ti glapp for Uno-X i Tyskland – nederlandsk spurttalent med knusende seier

Eurosport
AvEurosport

Publisert 03/10/2022 klokken 17:23 GMT+2

20-åringen Olav Kooij la et knippe spurtstjerner bak seg på oppløpet da han vant sykkelrittet Münsterland rundt i Tyskland. Uno-X snuste på et godt resultat.

Olav Kooij

Foto: Getty Images

  • Se årets siste sykkelmonument, Lombardia rundt, lørdag fra kl. 09:55 på discovery+
Nederlandske Kooij har vært den store overraskelsen blant spurterne i internasjonal sykling denne sesongen. Mandag viste han seg fram på ny.
Seierskampen i Münsterland rundt ble ikke uventet avgjort i en massespurt i sentrum av Münster. Der hadde Jumbo-Visma-rytter Kooij den største farten på de siste meterne og vant relativt enkelt.
Det var Jumbo-Vismas seier nummer 47 denne sesongen.
– Vi ventet på spurten hele dagen, og den ble hektisk. Til slutt fikk jeg plass og følte jeg hadde et ekstra gir. Det var deilig å få enda en seier, sa Kooij etter målgang.
Han har tatt tolv triumfer denne sesongen. Mandag la 20-åringen store spurtnavn som Fabio Jakobsen, Jasper Philipsen, Sam Bennett og Dylan Groenewegen bak seg. Philipsen ble nummer to.
Uno-X-rytterne viste også muskler i avslutningen i Münster. Tord Gudmestad og Erlend Blikra lå godt plassert med en kilometer igjen, men den norske duoen havnet i skvis da spurten gikk og endte utenfor topp ti.
(©NTB)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame