Etter at tre personer fra støtteapparatet fikk påvist korona etter en rutinetest, har Israel Start-Up Nation nå trukket seg fra fem ritt i juni.
Det melder det israelske laget på sine hjemmesider.
Sykling
Vil tone ned Grand Tour-fokuset: – Vi har hoppet over et par steg på veien
I GÅR KLOKKEN 07:58
Rittene det dreier seg om er ikke av de aller største, men er en del av oppladningen inn mot blant annet Tour de France i slutten av juni.
Dette er rittene Israel Start-Up Nation må trekke seg fra grunnet positive tester:
Grosser Preis des Kantons Aargau (4. juni)
Dwars door het Hageland (5. juni)
Elfstedenronde (6. juni)
Baloise Belgium Tour (9. - 13. juni)
Adriatica Ionica Race (14. - 18. juni)
Ettersom de tre smittede personene fra støtteapparatet ikke har vært en del av boblen som i disse dager deltar i det discovery+-sendte Critérium du Dauphiné, fortsetter Israel Start-Up Nation deltakelsen der. Det samme gjelder også Sveits Rundt (6. - 13. juni).
  • Tour de France rulles i gang 26. juni, og du kan se alt fra det franske sykkeleventyret på discovery+. Sikre deg tilgang her!
Carl Fredrik Hagen skiftet beite fra Lotto Soudal til nettopp Israel Start-Up Nation ved årsskiftet 2020/2021, men skadet seg stygt under en treningstur i Norge tidligere i vinter, og har derfor ikke kommet ordentlig i gang med sitt nye lag.
Med operasjon og flere måneder borte fra sykkelsetet, var Hagen også nødt til å kaste inn OL-håndkleet tidligere i vår. OL-løypene i Tokyo passet i utgangspunktet fra for mannen fra Oppegård, men nå går altså lekene uten Carl Fredrik Hagen.
Sykling
Norsk sykkelprofil bytter lag: – Har mye ugjort i sykkelsirkuset
04/11/2022 KLOKKEN 09:31
Sykling
Eksistensen til norsk sykkellag reddet – ny sponsor på plass
03/11/2022 KLOKKEN 13:10