Ved årsskiftet byttet Carl Fredrik Hagen ut de rødhvite klærne i Lotto Soudal med ferske klær fra Team Israel Start-Up Nation. Rytteren fra Oppegård utenfor Oslo debuterte for sitt nye lag i Royal Bernard Drome Classic, og skulle etter planen delta i Volta a Catalunya forrige uke.
Slik gikk det ikke, for i starten av mars kunne Hagen meddele at han hadde vært utsatt for en ulykke på trening i Norge.
Arctic Race of Norway
Utelukker ikke Uno-X-overgang: – Jeg holder alle dører åpne
4 TIMER SIDEN
29-åringen traff et hull i veien og krasjet inn i autovernet, før han ble slengt over i grøfta. På sykeshuset konstanterte legene med at Hagen både hadde fått skulderen ut av ledd, samt pådratt seg et brudd i overarmsbeinet. Dette delte han selv til følgerne sine på Instagram dagen etter hendelsen.

Ikke operert

I et nytt Instagram-innlegg, drøye tre uker etter den dramatiske ulykken, deler Carl Fredrik Hagen nå en ny oppdatering.
– Tre uker har gått siden jeg hadde en tøff krasj hjemme i Norge, der jeg pådro meg brudd i skulderen og i senene rundt. I løpet av ett sekund var vårsesongen snudd opp ned, skriver Israel Start-Up Nation-rytteren.
Eurosport har tirsdag prøvd å komme i kontakt med Carl Fredrik Hagen uten å lykkes.
Hagen informerer videre om at han prøver å unngå operasjon, så godt det lar seg gjøre.
– Sammen med en spesialist på sykehuset i Oslo bestemte vi oss for å unngå operasjon før videre undersøkelser om tre uker. Jeg vil la det gro av seg selv enn så lenge, med god rehabelitering og trening, skriver han videre.
– Jeg har såvidt begynt med bevegelsestrening hos Olympiatoppen, fortsetter han.
Etter den spesielle sesongen i fjor, møtte Discovery Carl Fredrik Hagen hjemme i Oppegård for å ta en prat om året som gikk og framtiden i Israel Start-Up Nation. Les intervjuet her.

Begynnelsen av mai

Discovery+-sendte Giro d’Italia i mai kan nå se ut til å henge i en tynn tråd for Carl Fredrik Hagen.
– MR-bildene om tre uker vil avgjøre neste steg. Hvis det slår ut som forventet, så håper jeg å være tilbake i utendørstrening i begynnelsen av mai, informerer han, og takker samtidig følgerne sine før støttende meldinger de siste ukene.
Giro d’Italia sendes på discovery+ fra 8. - 30. mai. Sikre deg tilgang allerede nå!
Sett denne?

Her kaster han opp midt i seierskampen: - Dypt, dypt nede i mørket

Sykling
EM-uttaket er klart: – Bygger laget rundt Kristoff
04/08/2022 PÅ 10:41
Sykling
Uno-X signerer tidligere verdensmester
02/08/2022 PÅ 09:10