Populære sporter
All sport
Vis alt

Démare med ny spurtseier i Giroen – motorsykkeldrama for Viviani

Eurosport
AvEurosport

Oppdatert 14/10/2020 klokken 16:57 GMT+2

Arnaud Démare tok sin fjerde etappeseier i årets Giro d'Italia onsdag. Like store overskrifter skapte episoden der Elia Viviani ble påkjørt av en motorsykkel.

Giro 2020 - Stage 11 : Arnaud Demare wins the stage 11

Foto: Eurosport

Den italienske spurteren Viviani var favoritt på den 11. etappen, men en motorsyklist ville det annerledes.
I en rundkjøring med litt over tre mil igjen til mål hadde motorsyklisten havnet midt inne i sykkelfeltet. Han så ut til å ha problemer med å bremse skikkelig og meide ned Cofidis-syklist Viviani.
Italieneren pådro seg skrubbsår, men fikk samlet laget sitt, og de gjorde det de kunne for å taue ham opp igjen til feltet. Til slutt var ulykkesfuglen likevel sjanseløs i spurten.
Se episoden her. Saken fortsetter under:
picture

Sinne da forhåndsfavoritten ble meid ned av motorsykkel: – Oi, oi, oi!

Der gjorde Démare som han ville. Viviani endte på 10.-plass. Peter Sagan, som gikk solo til mål på tirsdagens etappe, tok annenplassen.
– Jeg hadde gode bein, og det ble kjørt hardt mot slutten for å ta igjen bruddet. Vi i FDJ-laget kom hit for å ta en etappseier, men fire har vært litt i overkant av forventningene, innrømmet Démare etter seieren.
Onsdagens etappe på 182 kilometer gikk fra Porto Sant'Elpidio til Rimini. Den bød ikke på særlige utfordringer for syklistene, bortsett fra en motorsyklist med problemer.
Carl Fredrik Hagen trillet inn til 61. plass på etappen, 35 sekunder bak vinneren. Det nederlandske Jumbo-Visma-laget, som Tobias Foss var en del av, trakk seg tirsdag på grunn av koronavirussmitte.
(©NTB)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame