Den italienske spurteren Viviani var favoritt på den 11. etappen, men en motorsyklist ville det annerledes.

Giro d'Italia
Britisk seier i Giroen – parkerte Hindley på siste etappe
7 TIMER SIDEN

I en rundkjøring med litt over tre mil igjen til mål hadde motorsyklisten havnet midt inne i sykkelfeltet. Han så ut til å ha problemer med å bremse skikkelig og meide ned Cofidis-syklist Viviani.

Italieneren pådro seg skrubbsår, men fikk samlet laget sitt, og de gjorde det de kunne for å taue ham opp igjen til feltet. Til slutt var ulykkesfuglen likevel sjanseløs i spurten.

Se episoden her. Saken fortsetter under:

Sinne da forhåndsfavoritten ble meid ned av motorsykkel: – Oi, oi, oi!

Der gjorde Démare som han ville. Viviani endte på 10.-plass. Peter Sagan, som gikk solo til mål på tirsdagens etappe, tok annenplassen.

– Jeg hadde gode bein, og det ble kjørt hardt mot slutten for å ta igjen bruddet. Vi i FDJ-laget kom hit for å ta en etappseier, men fire har vært litt i overkant av forventningene, innrømmet Démare etter seieren.

Onsdagens etappe på 182 kilometer gikk fra Porto Sant'Elpidio til Rimini. Den bød ikke på særlige utfordringer for syklistene, bortsett fra en motorsyklist med problemer.

Carl Fredrik Hagen trillet inn til 61. plass på etappen, 35 sekunder bak vinneren. Det nederlandske Jumbo-Visma-laget, som Tobias Foss var en del av, trakk seg tirsdag på grunn av koronavirussmitte.

(©NTB)

Giro d'Italia
Hundredelsdrama om ledertrøya før siste Giro-etappe
I GÅR PÅ 14:50
Giro d'Italia
Drama i Giro-kulissene: Rytterne nektet å stille til start
23/10/2020 PÅ 09:22