– Jeg er veldig glad for å vinne her igjen. Laget gjorde en flott jobb med å holde meg oppe, sier Sagan i seiersintervjuet etter rittet.
Elia Viviani og Arnaud Demare var nærmest og ble nummer to og tre i den 250 kilometer lange konkurransen.

Mener det ble hans enkleste seier

Sykling
Brøt etter velt i Tour of Oman
21/02/2019 KLOKKEN 11:11
Fra før av hadde den regjerende verdensmesteren vunnet rittet to ganger. Bora-rytteren sto øverst på pallen både i 2013 og 2016.
Ingen har vunnet rittet flere ganger enn slovakens tre ganger.
– Mot de andre seierne jeg har hatt så var nok dette den enkleste med tanke på vind og værforhold, sier han, som hadde tenkt mye på hvordan han skulle løse spurten.
– Den var komplisert og jeg grublet mye på hva som var den beste løsningen. Til slutt ble det bra, sier han.

Hadde sykkel-trøbbel

Alexander Kristoff klarte ikke henge med det avgjørende bruddet i sykkelklassikeren Gent-Wevelgem.
Kristoff hadde trøbbel med sykkelen tidlig under søndagens ritt, men klarte fint å kjøre seg opp til hovedfeltet. Men han maktet ikke å holde tritt da det gjaldt som mest.
EM-mesteren havnet på feil side av splitten da en gruppe med blant andre Peter Sagan tok opp jakten på de fremste utbryterne. Mens Sagan og co. dannet en større tetgruppe, måtte Kristoff stole på at Astana klarte å tette luken.
Med 15 kilometer gjorde Kristoff et forsøk sammen med Magnus Cort og Michael Valgren, men trioen klarte ikke ta seg opp til tetgruppen.
Slik så det ut da Sagan vant Gent - Wevelgem. Artikkelen fortsetter under videoen.

Se Sagans seiersspurt i Gent - Wevelgem

Andersen veltet

Edvald Boasson Hagen, som vant det belgiske klassikerrittet i 2009, klarte heller ikke henge med teten søndag.
Sven Erik Bystrøm og Kristoffer Halvorsen deltok også søndagens utgave av Gent-Wevelgem, men uten å kjempe om fremskutte plasseringer.
Emilie Moberg ble nummer 15 i massespurten i kvinnerittet i Belgia. Susanne Andersen havnet utenfor seierskampen etter en velt.
Det norske laget i juniorutgaven hadde en veldig god dag søndag. Søren Wærenskjold ble nummer to for guttene etter å ha vært i det avgjørende bruddet, mens Pernille Feldmann spurtet inn til tredjeplass i jentenes ritt.
(©NTB) / Eurosport.no.
Sykling
Colbrelli vant, Kristoff på femte i Oman
19/02/2019 KLOKKEN 12:27
Tour of California
Kristoff kom til kort i California
14/05/2018 KLOKKEN 07:15