Det bekrefter laget i en Twitter-melding.
Dermed blir Hagen lagkamerat med Chris Froome. Den britiske superstjernen er klar for Israel Start-Up Nation fra og med neste sesong. Det samme gjelder altså Hagen.
Sykling
Nådeløs mot Norges sykkelstjerner: – Hans svakeste år som proff
23/11/2021 PÅ 18:00
På lagets nettside betegnes den 28 år gamle nordmannen som "den neste brikken i puslespillet".
– Jeg er svært fornøyd med å få en talentfull rytter som Carl Fredrik Hagen til laget vårt, sier lagets eier, Sylvan Adams, i en pressemelding.

Endte blant topp ti i gjevt ritt

Hagen presenterte seg for alvor for sykkelfansen da han tok en knallsterk åttendeplass sammenlagt i fjorårets Vuelta a España, i det som var hans første år i WorldTouren.
Nå håper den nåværende Lotto-Sudal-rytteren at han kan ta nye steg i et nytt lag.
– Det blir spennende og gøy å komme inn i et nytt lag, som ennå ikke har nådd sitt fulle potensial. Sammen skal vi bygge suksess de neste årene, sier Hagen.
Han forteller at han håper å kunne støtte lagkapteinene til suksess i fjellene. Dermed kan Hagen bli en viktig brikke om Chris Froome jakter på en historisk femte Tour de France-seier neste år. Ingen ryttere har vunnet det gjeve rittet flere enn fem ganger.

Kan hjelpe Froome til Tour de France-seier

Tidligere i sommer ble det offentliggjort at Froome og Team Ineos (tidligere Team Sky) skiller lag etter et meget suksessrikt tiår. Det er usikkert om han får kjøre som kaptein for Ineos i årets Tour de France (29. august-20. september), ettersom formen hans virker usikker etter en stygg krasj i fjor.
Neste år får han imidlertid etter alt å dømme kjøre for sammenlagtseier med sitt nye lag. Israel Start-Up Nation ble først startet i 2015 for å få frem unge israelske syklister. Nå er det null tvil om at laget har blikket vendt mot de gjeve podiene.
Og da kan Hagen bli en viktig brikke, etter sitt imponerende 2019.
– Carl Fredrik viste strålende ting i sitt første år i WorldTouren, med topp ti-plasseringer i flere ritt, inkludert Vueltaen. Vi tror han har potensial til å gå enda lengre, sier ISN-lagleder Kjell Carlström i pressemeldingen.
Han sier at Hagen ikke bare vil få støtte de andre rytterne på laget, men også muligheter til å kjøre for egne sjanser.
Sett denne?

Bernt oppsummerer runde 12: RBKs problem, Dan Børge Akerø-lookalike og utrolig Bendik Bye-miss

Sykling
Fremtiden til Boasson-Hagen avklart
21/10/2021 PÅ 13:57
Sykling
Stenberg invitert til banesyklingens Champions League
19/10/2021 PÅ 13:36