Populære sporter
All sport
Vis alt

Tempoetappe i BinckBank avlyses på grunn av nye smittevernregler

Eurosport
AvEurosport

Oppdatert 30/09/2020 klokken 11:09 GMT+2

Arrangørene av verdenstourritet i Belgia og Nederland har avlyst onsdagens tempoetappe i nederlandske Vlissingen på grunn av skjerpede koronaregler.

Amund Grøndahl Jansen

Foto: Eurosport

Det er flere sykkelnettsider som melder dette, blant annet Cyclingnews.com og Feltet.dk. Flere norske syklister blant andre Amund Grøndahl Jansen og Sven Erik Bystrøm er med i rittet.
På grunn av økende virussmitte er koronarestriksjonene skjerpet i Nederland, og det blir det ingen kjøring i treskolandet. Blant annet frarådes reiser som ikke er nødvendig mellom storbyene Haag, Amsterdam og Rotterdam.
Den andre etappen skulle vært en tempoetappe i Vlissingen. Avgjørelsen er tatt i samarbeid med lokale myndigheter i områdene Sittard-Geleen, Terneuzen og Vlissingen.
– Det var en vanskelig, men en nødvendig avgjørelse å ta for å forebygge virusspredning, sa borgermesteren i Vlissingen, Bas van den Tillaar, til nederlandske Limburger.nl.
Ytterligere en etappe skulle gått i Nederland og det er fredagens 4. etappe fra Riemst i Belgia til Sittard-Geleen. Etappen blir trolig flyttet eller avlyst helt.
Avgjørelsen sår nå tvil om klassikeren Amstel Gold Race i Nederland kan kjøres som planlagt 10. oktober.
(©NTB)
picture

Hauge-erstatter, chips-dilemma og skadenyheter

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame