Det opplyser Uno-X-laget via Twitter. Hoelgaard har syklet for det norske laget de siste to årene etter å ha tilbrakt fire sesonger i franske Groupama-FDJ.
– En flott fyr har valgt å bevege seg utenfor de profesjonelle sykkelstiene etter 2021-sesongen. Vi ønsker deg lykke til på reisen, Daniel Hoelgaard. Takk for bidragene til laget og gratulerer med en flott karriere, skriver Uno-X.
Sykling
Fremtiden til Boasson-Hagen avklart
21/10/2021 PÅ 13:57
Uno-X-rytter Kristoffer Halvorsen fikk god hjelp av Daniel Hoelgaard da han vant den tredje etappen av Slovakia Rundt lørdag. Les mer om saken her.
Hoelgaard har slitt med sykdom og skader de siste sesongene. Han opplyser til VG at han skal ta fagbrev som tømrer og satse på en karriere innen byggebransjen.
– Jeg har mistet mye grunnlag fysisk, og med kone og to barn hjemme har jeg funnet ut at det vil koste mer enn det smaker å komme tilbake til nivået jeg ønsker å ha som proffsyklist, sier rogalendingen.
Hoelgaard ble norsk juniormester i 2010, og han har senere blant annet vunnet poengtrøya i Tour de Bretagne to ganger og syklet i Grand Tour-rittet Vuelta a España.
(©NTB)
Sykling
Stenberg invitert til banesyklingens Champions League
19/10/2021 PÅ 13:36
Sykling
Kvinnen bak Tour de France-massevelten slipper trolig fengsel
14/10/2021 PÅ 16:26