Norske Anita Yvonne Stenberg avsluttet på en femteplass sammenlagt etter tredje dagen i UCI Track Champions League i London, England. Det betyr at det er fullt mulig for nordmannen å ta en pallplassering i konkurransen.
I kveldens utholdenhetsritt – også kalt for «scratch race» for kvinnene, sikret drammenseren seg en imponerende tredjeplass og 15 viktige poeng. På Mallorca og i Litauen tidligere i konkurransen, kom hun på en niende- og femte-plass.
Dessverre for nordmannen, røk Stenberg litt vel tidlig i elimineringsrittet og kom på en 13. plass.
Sykling - Bane
Transkjønnet nektes å sykle i det britiske mesterskapet
31/03/2022 PÅ 11:30
– Lite gunstig for Stenberg at alle de andre favorittene klarer seg så lenge, sa kommentator Theis Magelssen om elimineringsrittet – som britiske Katie Archibald vant. Sistnevnte leder med 108 poeng sammenlagt inn før morgendagens siste konkurranser. Stenberg ligger på en femteplass før morgendagen, med 66 poeng. Foran henne, på fjerdeplassen, ligger canadiske Maggie Coles-Lyster med 70 poeng.
Slik ser toppen av tabellen ut før i morgen:
1. Katie Archibald -108p
2. Annette Edmondson - 73p
3. Kirsten Wild - 72p
4. Maggie Coles-Lyster - 70p
5. Anita Yvonne Stenberg - 66p
Så du denne? (artikkelen fortsetter under)

Brutalt fall i Champions League

- Vannvittig bra

Halvt norske og spanske Erik Martorell Haga endte på en 15. plass i herrenes scratch løp, hvor Claudio Imhof tok en overlegen seier.
Men så, i herrenes elimineringsritt imponerte Haga. 23-åringen kjempet seg opp på topp fire, og blir liggende på en 13.plass før morgendagen.
– Han er god i de lengste rittene, også har han en veldig god utholdenhet. Vannvittig bra, sa kommentator Theis Magelssen om Hagas prestasjon i eliminasjonsrittet.
Så du denne?

Her går det galt for spansk-norske Erik (23)

Sykling - Bane
Havnet nest sist i siste ritt
04/12/2021 PÅ 22:50
UCI Champions League
Tung avslutning for Stenberg – falt ned til 6. plass i Champions League
04/12/2021 PÅ 22:14