Populære sporter
All sport
Vis alt

Korona ødelegger viktig OL-kvalifisering for Sandbech

Eurosport
AvEurosport

Publisert 02/12/2021 klokken 13:19 GMT+1

Snowboarderen Ståle Sandbech sliter med ettervirkninger av koronavirus og går glipp av å samle viktige kvalifiseringspoeng til OL kommende helg, skriver VG.

Ståle Sandbech

Foto: Scanpix

28-åringen ble smittet av koronaviruset for tre uker siden, men er ennå ikke helt frisk. I helgen er det kvalifiseringsrenn i USA for snowboarderne.
– Jeg har slitt med forkjølelse etter korona. Det kan hende svakere immunforsvar er årsaken. Jeg vet ikke. Vi fant i alle fall ut at jeg bør være helt frisk før jeg drar hjemmefra, sier Sandbech til VG.
Han OL-debuterte som 16-åring i Vancouver og tok OL-sølv i slopestyle i Sotsji i 2014. I Pyeongchang i 2018 deltok han i sitt tredje strake OL.
– Selvfølgelig, det gjør det ekstra spesielt. Å få fire på rappen ville være kult, og med et bra resultat ville det være toppen av kransekaka, svarer han på spørsmål om muligheten for at han om to måneder – som 28-åring – kan komme til å delta i sitt fjerde OL.
Det er kvalifisering til Big Air i Steam Boat Springs torsdag kveld. Samtidig skal Sandbech ha sin første hardøkt etter sykdommen på Olympiatoppen. Han tror han har knekt forkjølelsen.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame