Populære sporter
All sport
Vis alt

Bøkko knust etter svak 1000m: Se det følelsesladde intervjuet

Mikael Harstad Groven

Oppdatert 14/02/2018 klokken 16:45 GMT+1

Norge var langt unna en topp-plassering på onsdagens 1000 meter skøyter for kvinner.

Hege Bøkko

Foto: Scanpix

Det var knyttet forventninger til at Hege Bøkko skulle gjøre en solid 1000m onsdag. Slik gikk det ikke. Bøkko ble bare nummer 14 med tiden 1.15,98. Etter løpet klarte ikke Bøkko holde lokk på følelsene.
Husk at du ser alt fra OL på Eurosport Player!
– Det er tungt. Jeg er mest irritert over meg selv og at jeg ikke får ut det jeg vet jeg er god for. Jeg har aldri vært så stabilt god på trening som jeg har vært nå og har aldri følt meg så bra. Da er det skuffende å komme i mål og se den tiden, sa en gråtkvalt Bøkko til Eurosport.
Saken fortsetter, se hele intervjuet her:
Og hun fortsetter:
– Jeg tenkte veldig mye underveis og jeg la merke til at publikum var veldig stille. Jeg vet at koreanerne lager mest liv når man går på en bra tid. Jeg følte at jeg fokuserte på mitt løp, så jeg vet rett og slett ikke hva som gikk galt. For en uke siden gikk jeg ett sekund fortere på et testløp, og jeg pleier jo å være best når det gjelder, forteller en svært skuffet Bøkko.
Da gikk det langt bedre med Ida Njåtun, som ble nummer ti med tiden 1.15,43.
– Det var skikkelig bra og veldig gøy, men jeg Skulle ønske jeg tok i litt mer i starten, for de første 200 var ikke så bra, sier en smilende Njåtun til Eurosport.
Før hun slo fast:
– Det er OL og veldig gøy å kunne gå fort, selv om jeg ikke er noen sprinter.
Jorien ter Mors fra Nederland tok gullet på tiden 1.13,56 (Olympisk rekord). Japanske Nao Kodaira ble nummer to med 1.13,82 mens landsvenninne Miho Takagi tok bronsen med 1.13,98.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame