Thingnes Bø var i tet hele løpet i Antholz, og kom først inn til siste skyting. Men én bom gjorde at tyske Doll passerte nordmannen, som måtte hente sju sekunder på sisterunden.
Det var Thingnes Bø aldri i nærheten av, og roet dermed ned mot slutten. Doll seilte fra i tet og sikret seieren med 31,3 sekunder.
Skiskyting
Russisk lag strykes: Norge får stafettsølv fra OL i 2014
20/05/2022 PÅ 11:37
– Jeg ga det et realt forsøk ut fra start med én gang, men hadde jeg trykket på mer i 100 meter, så måtte jeg ha lagt meg ned i snøen. Jeg hadde dessverre ingen sjanse til å ta ham igjen i dag, og det var litt dumt. Sju sekunder bak skal være mulig, så gi meg et par uker i høyden før OL, så går nok det bra, sa Thingnes Bø til NRK.

God start

Thingnes Bø startet bra til tross for en bom på første liggende skyting. Stryningen gikk forrykende i sporet, og etter den andre liggende skytingen, hvor han banket ned alle blinkene, var han i tet.
Han gikk ut 2,5 sekunder foran Doll. Inntil første stående var avstanden økt. Begge måtte ut i en strafferunde, og nordmannen gikk ut 9,3 sekunder foran tyskeren.
Det hele ble avgjort på siste skyting. Nordmannen bommet én gang, mens Doll var feilfri. Thingnes Bø gikk ut 7,1 minutter bak tyskeren, men hadde ingenting å stå imot med på sisterunden. Det skilte 31,3 sekunder mellom de to til slutt.
2.-plassen må sies å være en opptur for Thingnes Bø foran OL. Han har trøblet med formen tidligere i sesongen.
Sturla Holm Lægreid var uvanlig ujevn på standplass, men tross tre strafferunder tok han tredjeplassen, 1.28 minutter bak Doll.
Sivert Guttorm Bakken var lenge i teten i åpningen, og med tre runder ble han nummer fem, 1.35. bak.
(©NTB/Discovery)
Skiskyting
IBU utestenger Russland og Hviterussland
02/03/2022 PÅ 08:43
Skiskyting
Jubler over gladnyhet: – Står på dag og natt
01/03/2022 PÅ 12:49