PYEONGCHANG/OSLO (Eurosport.no): Det ble svært dramatisk på dagens mixed-stafett i skiskyting, der Frankrike vant foran Norge. Det var imidlertid kampen om tredjeplassen som ble det aller største dramaet.
Italia slo Tyskland på oppløpet, men tyskerne valgte umiddelbart å protestere. De mente italienske Dominik Windisch hadde gjort et ulovlig sporskifte i spurten.
Se episoden her (saken fortsetter):
PyeongChang
Skiskyttere boikotter verdenscup i Russland
24/02/2018 PÅ 12:22
Etter en kort vurdering forkastet juryen protesten, dermed ble det bronse på Italia. Den norske landslagstreneren Egil Kristiansen var trenerrepresentant i juryen.
– Det er en vanskelig situasjon som er helt i grenseland av hva som er tillatt. En disk synes vi var for strengt og derfor ble resultatet stående, det var en enstemmig vurdering.. Han (Windisch, red. anm.) skifter korridor akkurat i siste liten, det er ikke så mye mer han skulle venta før det hadde sett annerledes ut, sier Egil Kristianssen til Eurosport.no.
– Tyskerne er sterkt uenig, hva synes du om det?
– Ja, de vil jo være uenige, det er jo ikke så rart.
Det var Arnd Peiffer som spurtet mot italieneren, han er svært oppgitt over at protesten ble kastet.
– Det er feil og dårlig for sporten. Det er klare regler og når de brytes bør det være konsekvenser. Det blir det ikke her og da tror jeg utøvere vil fortsette å gjøre slikt i fremtiden, sier Peiffer til Eurosport.no.
PyeongChang
Fourcade med Klæbo-avsløring: – Det er en stor ære
24/02/2018 PÅ 03:59
PyeongChang
Ekspertens dom: – Det virket som han kanskje gruet seg litt
23/02/2018 PÅ 13:22