Johannes Thingnes Bø sikret seg en solid seier på fellesstarten i Ruhpolding søndag. Nordmannen viste solid form både på standplass og i sporet.
Selv med en runde på siste skyting var seieren i realiteten ikke truet på sisterunden og nordmanne gikk i mål til en solid seier og viste nok en gang at OL-formen er i anmarsj.
PyeongChang
Skiskyttere boikotter verdenscup i Russland
24/02/2018 PÅ 12:22
– Dette er en av de hardeste løypene. Det var knallhardt. I de siste bakkene ble jeg stiv, men jeg prøvde å gå jevnt slik at jeg hadde krefter over toppene, sa Bø til NRK.
Det hele ble avgjort etter en imponerende serie på tredje skyting.
Etter to fulle hus kom Thingnes Bø inn sammen med hovedfeltet og Martin Fourcade. 24-åringen åpnet serien før franskmannen og skjøt en rask serie. Det satte press på Fourcade som så tilsynelatende ut som han ble psyket ut og skjøt to bom. Med to strafferunder tapte franskmannen for mye tid til nordmannen.
– Bra serie av Johannes. Satte press på Fourcade som han gjorde på den siste stående i Hochfilzen, som fikk to runder. Johannes spilte Fourcade dårlig. Moro å se det Johannes gjør som Fourcade. Skyter det første skuddet og setter press på verdenscuplederen, kommenterte Eurosports ekspertkommentator Martin Eng.
Franskmannen kom sterkt mot slutten og tok 2. plassen foran landsmannen Antonin Guigonnat.
PyeongChang
Fourcade med Klæbo-avsløring: – Det er en stor ære
24/02/2018 PÅ 03:59
PyeongChang
Ekspertens dom: – Det virket som han kanskje gruet seg litt
23/02/2018 PÅ 13:22