• Få med deg damenes sprint i Obehof med Eurosport Player og på Eurosport 1 torsdag klokken 12.00!
– Det ser nok litt mer dramatisk ut enn det er, sier Synnøve Solemdal til Eurosport.no og henviser til blåveisen på høyre øye.
Men selve situasjonen som førte til den merkbare blåveisen innrømmer hun at hun opplevde som dramatisk.
PyeongChang
Skiskyttere boikotter verdenscup i Russland
24/02/2018 PÅ 12:22

Var bekymret

Under et testrenn på Lillehammer lørdag gikk skiskytteren fra Tingvoll ut fra siste skyting, der møtte hun en løper som kom i motsatt vei.
– Da ble det en tur på legevakta for å sy, det ble fire sting, forklarer hun.
– Hva skjedde med personen du krasjet med?
– Det har jeg litt dårlig samvittighet for. Jeg vet faktisk ikke. Jeg var litt i min egen verden, det var mye blod som rant fra hodet. Det gikk heldigvis fint, men der og da var jeg ganske bekymret.

Skade på skyteøyet

Solemdal kom seg raskt på legevakta der hun måtte sy rett under øyebrynet på øyet hun bruker til å sikte med. De første dagene var øyet klistret sammen. Nå håper hun ikke det blir noe problem til verdenscuprennene i Oberhof.
– Jeg håper ikke det. Jeg må nok bare prøve å glemme det og være tøff nok, sier Solemdal som ikke har konkurrert på tre uker og er spent foran konkurransene i Tyskland.
(Artikkelen fortsetter etter bildet!)

solemdal

Foto: Scanpix

Nærmer seg OL-uttak

28-åringen har hatt en svært god start på sesongen etter å ha kommet tilbake fra en langvarig sykdomsperiode.
I starten av desember ledet Solemdal verdenscupen sammenlagt etter å ha gått inn til en fjerdeplass på sprinten i Östersund. Neste uke vil landslaget etter alt å dømme ta ut troppen som skal til OL, men det tenker hun ikke så mye på.
– Jeg har hatt en god start, men jeg prøver å ikke tenke så langt fremover. Det er etter jul det viktige skjer og jeg prøver å gjøre mitt beste i hvert enkelt renn. Så får uttaket bare være et uttak som kommer, avslutter hun.
PyeongChang
Fourcade med Klæbo-avsløring: – Det er en stor ære
24/02/2018 PÅ 03:59
PyeongChang
Ekspertens dom: – Det virket som han kanskje gruet seg litt
23/02/2018 PÅ 13:22