Johan Kaggestad tror det var skivebom av Ole Einar Bjørndalen å kjøre sitt sedvanlige sololøp fremfor å trene med resten av skiskytterlandslaget denne sesongen.
Veteranens OL-håp henger i en tynn tråd, og nå virker det nærmest umulig for gullgrossisten i OL å kunne ta en plass på det norske laget annet enn på normaldistansen og på en av stafettene.
– Utfordringen til Ole Einar er at han stort sett ikke har vært på samlinger med resten av laget. Han har ikke benyttet anledningen til å trene med verdens beste skiskyttere, noe som sannsynligvis ville gitt ham et løft. Han har heller valgt å holde på for seg selv, og i den alderen han er tror jeg han hadde trengt å trene med det beste laget i verden. Der er det godt humør og stor treningsgnist, sier Kaggestad til NTB som mener Bjørndalen har bommet på sitt opplegg i oppkjøringen og i sesongen.
PyeongChang
Skiskyttere boikotter verdenscup i Russland
24/02/2018 PÅ 12:22
43-åringen endte på en beskjeden 36.-plass under jaktstarten i Oberhof lørdag. Rennene i Ruhpolding blir viktige for Bjørndalen ettersom OL-laget blir tatt ut i etterkant av rennene i Tyskland.
Bjørndalen ble vraket fra stafettlaget i Oberhof, og Kaggestad har tidligere uttalt at skiskytterlegenden virker sliten.
– Jeg synes han virker kraftløs og humørløs, for å si det rett ut. Det var jo et signal om at tilliten til ham er sjaber at han ikke fikk gå stafett i Oberhof.
(©NTB)
PyeongChang
Fourcade med Klæbo-avsløring: – Det er en stor ære
24/02/2018 PÅ 03:59
PyeongChang
Ekspertens dom: – Det virket som han kanskje gruet seg litt
23/02/2018 PÅ 13:22