Tandrevold ble nærkontakt etter at kombinertløper Jarl Magnus Riiber testet positivt for korona. Det har vært fem lange dager i OL-landsbyen, skal vi tro Tandrevold.
– Jeg må være ærlig og si at jeg takler det kjempedårlig. Jeg synes det suger å sitte på rommet og høre de andre ler på gangen over noe jeg ikke får være med på, sa Tandrevold etter normaldistansen.
Beijing 2022
Oppsummering: Slik ble Thingnes Bø OL-konge
20/02/2022 PÅ 17:17
Fossum-løperen har vært nødt til å holde to meters avstand til andre, reise med egen transport og spise på eget rom. I tillegg har hun blitt testet to ganger om dagen. Når hun ikke trener eller er i konkurranse, må hun holde seg på rommet. Den tiden kunne blitt brukt bedre, ifølge henne selv.
– Jeg skulle gjerne sagt at jeg har brukt den på masse fornuftig og tatt en doktorgrad eller noe den siste uken, men jeg har puslet puslespill, holdt kontakten med alle vennene mine hjemme og sett to sesonger av «Gossip Girl» på nytt, sa hun til latter fra journalistene.
Saken fortsetter under videoen.

Olsbu etter bronseløpet: – Redd for å ikke kunne fullføre hvert sekund

Mandag gikk hun inn til 8.-plass på normaldistansen etter å ha truffet på 19 av 20 blinker – og er glad for at hun i det hele tatt har vært i aksjon.
– Jeg føler jeg den siste uken har fått perspektiv på alternativene her. Jeg gruet meg ingenting i dag. Jeg gledet meg til å komme i gang. Alternativet hadde vært å ikke stille til start. Det er jo mye verre, sa hun.
Tirsdag er hun «fri». Skiskytterne skal i aksjon igjen fredag. Da er det sprint på programmet.
(NTB)
Sett denne?

Skrekkscenario for stjernen: – Hvordan går det an?!

Beijing 2022
Oppsummering: Slik ble Røiseland OL-dronning
20/02/2022 PÅ 11:12
Beijing 2022
Endte opp med medaljer i alle valører: – Har faktisk gjort det ganske bra
19/02/2022 PÅ 16:06