• Følg skiskytterstafetten med kvinnene klokken 08.45 onsdag på discovery+.
Dermed går Tiril Eckhoff, Marte Olsbu Røiseland, Karoline Knotten og Ida Lien stafetten for Norge. Rekkefølgen er foreløpig ikke klar.
– Det er et veldig tøft valg. Det ble en diskusjon frem og tilbake. Karoline har gått mange gode stafetter og Emilie (Kalkenberg) har gått mange gode stafetter - men vi hadde en følelse om at Karoline var det rette valget denne gangen, sier trener Sverre Huber Kaas på pressekonferanse mandag morgen.
Beijing 2022
Oppsummering: Slik ble Thingnes Bø OL-konge
20/02/2022 PÅ 17:17
– Hva tenker dere om stafetten nå?
– Jeg tror det går veldig bra. Vi er et sterkt lag og jeg tror at hvis vi har det gøy der ute så kan det gå veldig bra, svarer Eckhoff.
Knotten var den eneste fra laget som ikke var tilstede under pressekonferansen, grunnet trening.

– Det er vondt

Tandrevold kollapset etter å ha passert mållinjen under gårsdagens renn. Under pressekonferansen ble det klart at Tandrevold blir å reise hjem fra OL for videre undersøkelse.
– Det eneste man kan gjøre er å gi hun en klem og en klapp på skulderen. Det viktigste er at det går bra med Ingrid, sa Røiseland under pressekonferansen om Tandrevold.
– Det er jo ikke veldig gøy i det hele tatt. Det er på en måte vondt fordi du skjønner at dette er noe vi ikke har kontroll over så det er ikke gøy for helsa er noe av det aller viktigste i sporten, sier Eckhoff om lagvenninnens exit.
Stafetten går kl. 08:45 onsdag morgen.
Se det tårevåte intervjuet med Tandrevold:

Gråtkvalt Tandrevold om kollapsen: – Husker jeg ødela alt

Beijing 2022
Oppsummering: Slik ble Røiseland OL-dronning
20/02/2022 PÅ 11:12
Beijing 2022
Endte opp med medaljer i alle valører: – Har faktisk gjort det ganske bra
19/02/2022 PÅ 16:06